Cevap: YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR Merhaba,
Evet telkinler gerçekten çok etkili ve iyi sonuçlar veriyor. Ben daha farklı bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Sosyallik kişiler arasında alışveriş gerektirir. Sadece birkaç arkadaşın yanyana gelip sohbet etmesi değildir. Sohbet edilir ve orada kalır. Aranmak için aramak gerekir, paylaşmak için ortak noktaları bulmak gerekir, ortak noktaları yakalamak için birbirini tanımak gerekir. Birlikte geçirilen zamanın iyi geçirilmesi ve kaliteli olması gerekir, satıhta kalmaması gerekir. Birlikte ders çalışmak, boş vakitlerde ortak aktiviteler yapmak bu tiyatro, sinema olabilir, basketbol oynamak olabilir, okuduğunuz bölümle ilgili bir aktiviteye katılmak olabilir. Bir akşam bir yerde oturup ilk zamanlar çok da derinlemesine olmasa da dertleşmek olabilir. Ortak noktalar insanları birbirine yaklaştırır. Bu sadece güler yüzlü olup yanına gitmekle ilerlemez. Bu ilk adımdır, gerisi için çaba gerekir, kalpten olmak gerekir. Biraz bunların üzerine düşün derim... Dinlediğin telkinler de mutlaka sana yardımcı olacaktır. İstediğin hayatı kendine çekmeni tüm kalbimle seçiyorum. Bu senin elinde ama, bunu lütfen unutma...
Sevgiler, |