Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2012, 07:29 PM   #6 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Üst Bilinç Rüyaları...

Alıntı:
3.tekil şahıs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yalnız bazı ruyaların anlatılmaması gerektıgı soylenır .. bu konuda aydınlatılabılır mıyız ??
Bu soruyla ilgili de bir cevap yazmak istedim. Eğer rüyanızın vermek istediği mesajı anladıysanız, olması beklediğiniz şeyler gerçek olmuşsa bence anlatılmamasında bir sakınca yok.

Yazıyı yazan kişi de bu görüşü savunuyor hatta uyguluyor. Zaman zaman gördüğü güzel rüyaları insanlara rüyalarını anlama konusunda örnek olsun diye paylaşıyor. Bazı rüyalarını da belirli bir süre sonra paylaşıyor. Yani bana göre beklediği durum gerçekleşince paylaşmayı seçiyor.

Bence paylaşmamasının bir diğer nedeni de diğer insanların o rüya hakkında kendi düşüncelerini etkilemesinden korkması olabilir. En azından çoğu zaman benim için öyle olabiliyor. Sonuçta rüyanızda gördüğünüz bir şeyin olmasına dair inancının ona bir enerji yükler. Onun olmasını ne kadar çok istiyorsak o kadar güçlü bir çekim olur ve daha çabuk gerçekleşebilir. Bu enerji akışını bozmamak için rüyanın anlatılması doğru bulunmuyor olabilir.

Bir de siz anlamlandıramıyorsanız gördüklerinizi yine güvendiğiniz ve iyi niyetinden emin olduğunuz birilerinin yorumunu alabilirsiniz. Bu durumda da anlatmak durumunda kalırsınız.

Ben güvendiğim, yakın gördüğüm, ne yorum yaparsa yapsın yaptığı yorumdan olumsuz etkilenmediğim insanlarla rüyalarımı paylaşmak için çok da kota koymuyorum. Bu tamamen aramızdaki ilişkiye bağlı. Yani anlatmak veya anlatmamak insandan insana değişebilen bir durum. Her zamanki gibi de seçim size ait.


Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla