Cevap: ÇEKİRDEK İNANÇ GÖRÜŞME SONRASI nympa çok şaşırtıcı yazdıkların. demekki gerçekten affetmeyi başarabilmişsin ki aramış seni.çünkü benden önce telkin dinleyen arkadaşlarım bana eskilerin geri döndüğünü ama artık onların istemediğini söylemişti. sende onlarda affetmeyi başardınız demekki ki dönüyorlar. buda bizdeki şu yargıyı siliyor bence. hani çok dinledim ama işe yaramadı diyenler var ya demekki işe yarıyormuş sen değişmeye başlamışsın. ben daha dilimde söylüyorum ama öfkeyi tam olarak yenemediğim için bunu yaşayamıyorum demekki. biraz önce eski vatandaşla karşılaştım dışarıdan çok sakinim ama onu gördüğümde azda olsa sinir ve öfke içimde yeşeriyor.bunu ona hissettiriyorum gibi geliyor. senin eski bey niye dönmüş ne dedi aradığında. merak ediyorum geri dönüşlerde neler söyleniyor o açıdan soruyorum. buna cvp vermek zorunda değilsin. açık olman beni çok sevindiriyor inan bende sana karşıı öyleyim ve bugün baktım durdum buraya neden yazmadı acaba diye. seninle paylaşmaya o kadar alışmışım ki. |