Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği [quote=Zerynthia;818372]Anlıyorum yani nasıl söylesem. Yaklaşık 1.5 yıl kadar önce çok üzüldüğüm bir olay yaşamıştım ve bu olay olduğu zaman kahkahalarla gülmüştüm. Normalde ağlamam gerekirdi. Bu da oldukça anormal geliyor insana. Yaşıyoruz bunları ama. Her şey insanlara özgü. Yurtta insanlar görür diye ağlayamıyorsun. Yurtta kaldığım için bunu da çok iyi anlıyorum. Hatta evde bile ağladığımın görülmesini istemem. Sinir krizi mi bilemiyorum. Ciddi bir çözülme yaşıyorsun demek ki. Dilersen elbette psikologuna danışabilirsin. Seni daha iyi tanıdığı için en doğru desteği o verecektir.
Sevgilerimle.[/quote
Psikloğum beni tanımıyor toplasan 15 dk bile durmamışımdır yanında.Ben bi tanıdığımın vasıtasıyla kendisiyle görüştüm tanıdığım bu öğrenci falan demiş o da hallederiz demiş 2 defa gittim zaten yanına beni dinlemedi bile ilk gittiğimde sorunun ne dedi söyledim hemn eftye başladı ben devam edecek 6-7 seans diye düşünmüştüm ama arkası gelmedi işte ben yine böyle ağlamalar yaşayınca tekrar aradım kendisini tekrar görüştük toplasan 5 dk ya durmuşumdur anında ya durmamışımdır z-point protokloünü okuttu sonra işte kaş ortası ve kafa arkasına vuruşlar yaptı sonra yolladı beni çok yorgunum dedi.Ne bileyim aramak istemiyorum arayınca kendimi kötü hissediyorum çünkü hep başından savıştırmaya çalışıyor beni. |