Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2012, 10:55 PM   #9 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz

Bitki çayları da ayrı bir mevzu. Bazı bitki çayları dokunabiliyor. Sağlık problemi olan insanlar dikkat etmeli belki de doktora danışmadan almamalı. Bitki çaylarından çok karışık olanları değilde tek çeşit olanları tercih ediyorum genelde. Yeşil çay iyidir limon da katınca tadı fena değil aslında siyah çaydan daha çok seviyorum. Kuşburnu, üzüm, nar, ıhlamur, adaçayı... Karanfil ve tarçınla aromalandırınca insana hem şifa hem de dinginlik veriyor. Biz beslenme tarzımıza mümkün olduğunca dikkat edelim. Kendimiz için sağlıklı olan şeyleri seçmeye çalışalım. Bu önemli gerisi Allah'a kalmış. Biz üzerimize düşeni yapalım eğer öyle bir sınavımız varsa olacaktır elbet.

Sevgili frezya o videoyu -beyninizi değiştirin,hayatınız değişsin
- izlemeye başladım. Güzel anlatıyor adam tamamını izleyemedim. İzlemeye devam edicem. Bazen sindire sindire okumayı ve dinlemeyi tercih ediyorum bilgileri. Çünkü çok hızlı okuduğum zaman sanki aynı hızla unutuyorum gibi geliyor. Hatırlatma için teşekkürler.

Sevgiler, sağlıklı günler hepimize.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla