Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2012, 08:53 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Olumsuz Düşüncem İçin Önerileriniz

Deodorant kullanıyorum acaba zararlı mı diye sorarsan. Biz zararlı değil desek bile beynin onun için zararlı olduğunu düşünecek.

Bir sürü kimyasal var hayatımızın içine girmiş. Dermotolojik testler falan yapılıyor. Sonuçta pazarlama dünyası güvensizliğimiz had safhada olabilir. Ben deodorant kullanmıyorum bir nedeni ozon tabakasına zarar verdiği için. Eskiden daha çok kullanırdık. Ucuz diye. Mümkün mertebe bilindik ve çoğunluğun kullandığı ürünleri kullanıyorum. Kişisek bakım söz konusu olduğunda. Ölçüm kalite ve müşteri memnuniyeti. Önce kendi memnuniyetim de önemli tabi.

Bu kadar yapay ürünlerin, hormonlu sebze ve meyvelerin olduğu bir dünyada kendi üretme şansımız yoksa ya kullanıp ölecez ya da kullanmayıp açlıktan ölecez. :))

Şimdi de süte bahane buldular. Sütün sapı yoğurdun çöpü var. Neye inanıp neye güveniceğimizi şaşırdık. (Evde inek besliycez yakında :D )

Ne olursa olsun ya doğalını ya da doğala en yakın olan ürünleri kullanmaya özen gösteriyorum.

Kişisel tercihim uyarıları dinliyorum ama aklıma acabaları getirmiyorum. Acabalarla yaşanmaz.

Bugün tv de dinledim kahvenin bir çok yararı varmış. Günde 4 bardağa kadar kavhe tüketilebilirmiş. Kafein bir çok konuda faydalıymış. İyi bir antioksidanmış. Kahve için Amerika'da yapılmış bu araştırma. Ha tabi kahve pazarlamak amacıyla yapılmamışsa.

Brokoli yiyin bol bol o da antioksidan. Marul yiyecekmişiz sütten alamadığımız Ca(kalsiyum) iyonlarını alabilmek için. Bir de çaya çorbaya her şeye limoooon koymak faydalıymış. C vitamini de anti-oksidan.

Mümkün mertebe yediklerine dikkat et sporu alışkanlık haline getir ve bilinçaltını kirleten haberlerden uzak dur. Sağlık için hergün şükret, dua et. Hakkımızda hayırlısı olsun. Korkunun bir faydası yok.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla