Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2012, 12:46 AM   #15 (permalink)
Neptün
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: lütfen eski üyelerden bilgi almak istiorum

Merhaba,

Telkinleri bir gün içinde 24 saate kadar endişesiz bir şekilde dinleyebilirsiniz. Uyurken, çalışırken, okurken, dinlenirken. 24 saat dinlemekte hiçbir sakınca olmayacaktır.

Telkinleri 10-21 gün dinleyip sonra bırakmamak gerekiyor. Çünkü günlük yaşantımızda -sokakta dahi- bilinçaltımıza etki eden milyonlarca şey var. En basitinden bir duvar yazısı, bir şarkı sözü... İster istemez bunlara maruz kalıyoruz ve hepsi bilinçaltına kaydediliyor. Bu yüzden temel başlangıç süresini tamamlayıp hayatınızı düzene soktuktan sonra 2-3 günde bir telkinleri dinleyebilirsiniz. Bir çeşit hatırlatma olacaktır bu da. Korunmanızı sağlayacaktır.

Ayrıca telkinleri dinlerken bilinçli bir inanca gerek yok. İnansanız da inanmasanız da etki ediyor. Çünkü bilince değil bilinçaltına hitap ediyor. Sadece düzenli bir şekilde dinlemek önemli.

Sevgi ve dostlukla...
__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla