Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2012, 04:25 PM   #15 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: PARA PARA PARA

KIZ YERİM SENİ ABLİŞ :D VALLA YA, BAK ŞİMDİ MUTLANDIM YAA :) SAZI BIRAKIRSAM BİLE EMİN OL PİYANO, GİTAR, AKORDİYON, MIZIKA.. NOLURSA OLSUN, BAŞKA BİŞEY ÇALMAK İÇİN BIRAKMIŞ OLURUM ;) CAN'SIN :)) sevgiyle kal her daim

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O sazı elinden bırakmaman dileğiyle... Anladın sen ne demek istediğimi.

Hayatın her alanında zorluklarla ve kötü insanlarla ya da olumsuz düşüncelerle karşılaşabiliriz. Ama bu insanlara hep kuşkucu yaklaşmamızı ve uzak durmamızı gerektirmez. Zaten bu tarz düşüncelerin Allah'ın adının olduğu bir cümlede kullanılmasını da çelişkili buluyorum. İnsan ilişkileri sosyal hayatın olmazsa olmazları arasındadır. İş dünyası için de bu aynen geçerlidir. Doğal olarak yaniiii... :)

Hayallerinden sıfır alan çocuğu hatırladım nedense. Bu tür insanlarla karşılaşabiliriz. İş yerimizde, okulumuzda, ailemizde... Ama bizi biz yapan hayallerimizdir. Bunları görünce sevin... Yerinde saymayı seçmediğin, büyümeye ve gelişmeye açık ve istekli olduğun için.

Genellikle ülkemizdeki gençlerde (Eeee tabii ben de gencim ayol :D) eksik olan şey girişimcilik ruhudur. Sebebini anlatmama gerek yok bence. :D Sadece söyleyeceğim sen bu ruha ve cesarete sahipsin.

Tebrik ederim.

Sevgilerimle.
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla