Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2012, 01:48 PM   #1702 (permalink)
Lusid
Üsteğmen
 
Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 204
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Benim için matriks enerjisinin tanımı şudur:

Kitaptan alıntılar yapacağım...

---

Fiziksel varlıklar olarak özümüzü özetlersek: Bizler bilgi ve ışık ya da bilinçten oluşuruz.
Sorun seti oyununu oynamak yerine, sorunu görmelisiniz. Sorunda bir fark yaratmaya çalışan herkesin sonunda başarısız olduğunu anlamalısınız.
İkinci örnekte ise, hastanın durumunun gerçekten var olmadığına ikna olmuştum. Böylece kuantum-laşmış" gerçeğe adım atabildim. Tutuk olan omuz; atomların, hücrelerin, elektronların, fotonların ve omuz olarak adlandırmamıza sebep olan şeyi her ne oluşturmuşsa onların gruplaşmasından ibaretti benim için artık. Şimdi, omuz yüksek enerjili bir foton ise, o zaman biz onları nasıl gözlemlemeyi seçersek öyle tekrar gruplanabilir. Böylece sorun sorun olmaktan çıkabilir.
"Rehberlerimin" tuhaf ama bilgece olan tavsiyelerine uyarak, onun "orada olmadığını" hayal ettim. Ve hastalık yok oldu. Algılarınızın ve inançlarınızın yaratabileceği farka bir bakın.
Geçenlerde, Matriks Enerjisi'nin web sitesindeki mesaj panosunda insanlar bana bu gibi şeylerin nasıl yapılacağını sadece okuyup uygulayarak öğrendiklerini söylüyor. Bir şiropratisyen "İki Nokta" ve "Zaman Yolculuğu" kavramlarını uygulamayı web sitemdeki videoyu izleyerek öğrenmiş. Bu doktor mesaj panosuna deneyimini yazmış, kırık ayak parmağı için doktorun muayenehanesine gelen hastasıyla karşılaşmasını anlatmış. Videoda gösterildiği gibi, kavramsal Zaman Yolculuğu yaparak ayak parmağının kırılmamış olduğu zamana gitmiş ve doktor hastanın ayağını elinde tutarken aniden elinin altındaki kemik hareket etmiş, incinmeye "İki Noktayı" uygulamış. İki dakika sonra, hasta yürüyerek muayenehaneden çıkıp gitmiş, ne acısı ne de aksaması kalmış.
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla