Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2012, 10:37 PM   #36 (permalink)
müjde&müjde
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 25
Tesekkür: 9
22 Mesajinıza toplam 58 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
müjde&müjde is infamous around these parts
Standart Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN?

Alıntı:
mutluuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamda ihtiyacım olan konu ve yine çözümü en ihtiyacım olan zamanda buldum farkındalığı yüksek aynı dili konuşabildiğim insanlardan mantıklı aklı başında çözüm önerilerine ihtiyacım var.. Çünkü tüm donanım ve onca farkındalık çalışması ve kat edilen bu kadar yola rağmen başa çıkamıyorum artık.Lütfen bunu aşabilmek için bana bakış açıları önerin.
Tam 6 yıldır süren bi ilişkim var erkek arkadaşımın benden önce kısa süre beraber olduğu kız tarafından yaklaşık 1 yıldır zaman zaman dozu artıp azalacak şekilde taciz ediliyorum başlarda erkek arkadaşım bunu düzeltir diye bekleyip önemsemedim ama o zamanlada hata yapınca ve bu önemsemez hallerden karşı taraf cesaret alınca konu 1 yıla kadar süren bir zaman dahilinde uzamış oldu. sürekli bi sinir harbi bi güven sınaması artık sinirlerim buna dayanmıyor, yaptığım hiç bir çalışma bana kalıcı bir çözüm getirmedi hayatım boyunca hiç kimse için yargılayan kelimeler kullanmamaya özen gösterdim "hasta, ruh hastası, sorunlu vs" gibi şimdi de bunu bozmak istemiyorum yargılamadan hiç kimseyi sorumluluğu alarak çalışmalarımı yapmaya uğraşıyorum ama işin içinde bu kadar yoğun duygunun olduğu bi konuda sanırım başarılı olamıyorum ki o kadın hala hayatımın üzerinde enerji alanını büyüterek etkili olabiliyor. Şunu kabul etmek lazım ki kötü insan diye bi durum maalesef var enerji alanını temizleyememiş negatif alandan çıkamamış ve ben izin verdiğim için bunu yapmayı sürdürüyor bunun farkındayım ama bu farkındalık çözmeme yetmiyor :( lütfen bana önerilerde bulunun belki göremediğim bi şeyi görmeme yardım edersiniz yada hala sürdürmekte olduğum çalışmalarımın faydasını göreceğimi söylersiniz bana bunu duymaya ihtiyacım var.
buna kısmen benzeyen bir olayı yaşamıştım.. ben gitmeyi seçtim... iyiki de g,tmişim diyorum.. başbelası akıl sağlığı yerinde olmayan bir kadınla mücadele etmek zor... çok zor!! senin yapman gereken kendini nadasa alman.. yani erkek arkadaşına "gidebileceğin" imajını görmesini sağlaman.. KİMSENİN KİMSEYE EYVALLAHI YOK KARDEŞİM! istiyorsa mücadele eder senin için... yoksa herkes yoluna!! dediğim gibi ben olsam giderim.. isteyen gelir peşimden!! YAY BURCU OLMANIN VERDİĞİ ARSIZ ÖZGÜRLÜK DUYGUSUYLA HAREKET EDİYORUM bazen..... sevgiyle kal...
müjde&müjde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla