Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2012, 01:55 AM   #8 (permalink)
Serotonina
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 7
Tesekkür: 23
7 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Serotonina is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Serotonina Mutlu Olmak İstiyor!

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Simdilik bu kadar yardimci olabiliyorum sormak istedigin ozel birsey oursa mesaj da atabilirsin arkadasim,

Mutlu kal
Merhaba,

Tek tek yorumlayıp yardım önerileri sunduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Çok sevindim yazdıklarınıza.

Kendimi iyileştirmek için ve durumum düzeltmek için çaba sarf etmeye başladım. Ve kendimi biraz daha iyi hissediyorum. Telkinleri dinlemiyorum henüz ama sanırım ben de dinleyeceğim artık. Herkes telkinleri önermiş ve bu işte bir hayır vardır diye düşündüm şimdi.

Uyku problemimi düzeltmeye çalışıyorum. Dün güzel uyudum. Bugün de 2den önce uyumayı düşünüyorum. Sanırım kafada bitiyor bazı şeyler.

Borcum için ailemden maddi destek istedim geri ödemek koşuluyla fakat onların da elinde yokmuş. Onlardan yardım isteedim yani ama yardım alamadım ne yazık ki. Şimdilik kendim halletmeye çalışacağım bakalım, bir yerlerden gelir belki... Nerden bilmiyorum da bir işim olsa iyi olur.

İş demişken bugün üç yere iş başvurusu yaptım. Dediğiniz gibi aynen part-time işler bunlar. Ne kadar kazanç sağlarım bilemem ama en azından günlük ihtiyaçlarımı karşılarım belki para biriktirip borcumu ödemeyi bile başarırım. Gerçi bu söylediğime ben bile inanmıyorum ama inanmış gibi yapıyorum.

Şükretmek çok zor. Şükrediyorum ama ağzımla sadece. Onu da zorla yapıyorum . Yürekten şükür değil yani. Şükretmiş olmak için yapıyorum. Belki zamanla yürekten olmaya başlar. Bilemem...

Şu borçlarım beni yorarken beni neyin mutlu edeceğini düşünemiyorum sanırım. Çünkü ne yapacak bir hobim var ne de bana zevk veren bir başarı...
Sevgilim olsun evleneyim diyorum mutlu olurum diye ama onu da yalnızlıktan istiyorum herhalde.

Kitap okuyayım. Burada yazılanları okumak da çok güzel. Dediğiniz gibi buradan ve diğer kaynaklardan faydalanmak yararıma olacaktır muhtemelen.

Çok teşekkür ediyorum tekrar. Yüreğinize sağlık.
Serotonina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla