Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-01-2012, 10:58 PM   #30 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri

Zihninizi boşaltın..

Değişmez kural bu zaten :) Zihin boşken yaratıcılık ön plana çıkar. En azından yaratıcı düşünemez isek bile her hangi bir sorundan dolayı stresten biraz da olsa uzak durmuş oluruz. Zekamızı kullanabilmemiz için telefonları kapatmalı, msn gibi zihni kurcalayabilecek hatta bilgisayar, televizyon bile kapatarak beynimizi yorumsuz duruma getirebilmek en önemli iştir. Bekar ve yaşı genç insanlar ile çok yaşlı insanların yaratıcı düşünceleri, evli çalışan,sorumluluk altında yaşayan insanlara nazaran daha geniştir. Bunun nedeni, baskı altında zihin boşalamaz ve sürekli olarak beyninde sorumluluklarıyla ilgili imgeler taşır. Bu da insanın enerjisini sömürür. Bu yüzden gevşemek, betimleme sanatına başlamadan önce imkan bulmak önemlidir.

Bilinçaltına sokacağınız, sahibi olmak istediğiniz bir ev bir araba veya herhangi birşey olabilir. Bu ayrıca başka bir durum da olabilir. Hissetmek istediğiniz bir sevgi, yaşamak istediğiniz bir coşku olabilir. Sağlık, para, genç kalmak vs. her konuda istekli olabilirsiniz.

Konuyu kafanızda netleştirmeden bir şey yapmayın. Önce karar verin. Sizin için olmaz ise olmazı bulun. Unutmayınız! Her hangi bir konu, artık mutlaka olması gerekiyorsa bütün düşüncelirinizi, yüreğinizi, varlığınızı kısacası her şeyinizi ortaya koyarsınız. Yok ben bir deney yapayım belki olur, olmazsada olmasın zaten bir önemi yok dediğiniz bir şey için boşa enerji harcamayın. Zaten olmaz ki öyle :)

Bütün çakralarınızı serbest bırakıp, olmasını istedğiniz durum için kendi kendinize isteklerde bulunun. Yüce Yaradana yalvarın. Halinize şükredin. Eksikleriniz için ne kadar yakındıysanız, elinizde olan imkanlar için de bir o kadar şükür ve minnette bulunun. Kaloriferli evde yaşıyorsanız, sobalı bir evde yaşayan ailenin durumlarını düşünürek ne demek istediğimi anlarsınız. Bunun sizinle ilgili olan kısmını bulup değerleme yapmak, koşulları irdelemek ödevi size aittir.

Hedefinize odaklanarak onu sık sık hayal ederek, şimdi zaten olmuşcasına betimlemek hedefe sizi yaklaştırır. Eninde sonunda titreşimlerinize uygun durum veya ortamları kendinize vea kendinizi ortamların içinde bulursunuz.

Unutmadan eklemek istiyorum. Eğer olumlu düşünemiyor ve yaptığınız çalışmalarda kendinizi kandırdığınızı hissediyorsanız, betimlemeye bir süre ara verin. Daha başka zamanlarda daha iyi çalışabilirsiniz.

Hepinizi seviyorum, hoşça ve dostça kalınız
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla