Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2012, 09:31 PM   #12 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))

Maviinciii günlüğün hayırlı, uğurlu ve bol çözüm dolu olsun. :)) Ben de eminim o kadar çok şey vardır ki yazacağın keşke şimdiye kadar yazsaydım diyeceksin.

Alıntı:
günlük yazmak ne işe yarar ki.... beyin zaten herşeyi hatırlıyor en gerekmeyenleri bile....!
Sevgili müjde yazmak keşiftir. Bazen bir yerden başladın mı yazmaya başka bir yerde bulursun kendini. Özellikle de düşünmeden, planlamadan yazdığın zamanlarda hatta bazen planlasan bile yazı alır seni başka bir yere götürür. Yazmak hem geçmişe hem de geleceğe yolculuk yapmak gibidir. Hem bu anını görürsün hem de diğer zamanları. Yazmak harikadır çözüm bulur. Sen bulamazsan başkaları bulur. Günlük yazmak da o yüzden faydalıdır. Ve senin nerden başlayı nereye geldiğini gösterir. Neleri başarmışım neler hala eksik dediğinde bu soruların cevabını bulursun. İster günlük yaz, ister sorununu çözmek analiz etmek için yaz ama yaz.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla