Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2012, 08:11 PM   #1667 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Ben yaparken noktalardan şüphe duymuyorum belirlediğim noktalara güveniyorum. Hiç kafa yormadım yoranları da anlamıyorum. Yani ikinci nokta fellik fellik aranacak birşey olmadı hiç benim için. :D Enerji akışını hissediyorsanız gerisi imgelemeye kalmış. Hissetmiyorsanız da önemli dağil imgelemenizi yapın ve serbeat bırakın yani unutun. Enerjiyi hissetmek bana daha emin olma duygusu veriyor o ayrı. Ama denemeye devam edin.

Sık kullanmasam da arada bir denemeye devam ediyorum iki nokta tekniğini. Ve şunu da söylemek isterim gerçekten serbest bıraktığınız düşüncenin gerçekleştiğinin farkına varamayabiliyorsunuz bazen. Geçen gün tatlı imgelemiştim. Çok ayrıntılı imgeleme yapmamıştım. Tam istediğim tatlı gelmedi ama ben ümidi kestiğimden itibaren farklı tatlılar arka arkaya geldi. :))

Tuhaf işte tuhaf bana hala tuhaf geliyor. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla