Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2012, 05:46 PM   #93 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

Alıntı:
emrecan_akin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
daha önce bir kere telkin dinledim fakat dinledigim telkin in yan etkisi olarak bir rüya gördüm nişanlım bana kötü birsey diyordu korktum ve bıraktım :) suan hicbirsey dinlemiyorum fakat gece yataga girmek istemiyorum inanın sabah dayak yemis gibi kalkıyorum adrenalin dolu sacma sapan bir sürü rüya görüyorum ilginiz için tesekkür ederim
Burada bir çok insan telkinlerin faydasını gördü. Ve siz de bu faydalarıı görmek istiyorsanız dinlemeye devam etmeniz gerekir.

O tuhaf rüyalar bilindışına ittiğiniz bir sürü düşünceden kaynaklanıyor olabilir. Özellikle tvde izlediklerimizi dinlediğimiz şarkılar, hatta yakın çevremizde meydana gelen olaylar, gazateden okuduğumuz haberler hepsi bilinçaltına çok harika malzeme sağlayan kaynaklar. :)) O nedenle özellikle de medyanın bize sundukları konusunda çok dikkatli ve seçici davranmalıyız.

Yine bunların dışında rüyalarımız için kendi düşüncelerimiz, algıladıklarımız, inanışlarımız da önemli. Bu rüyalarla başa çıkmanızın yolu bana göre sizin o rüyaları neden gördüğünüzü anlamanız. Bazen rüyalar çok şey anlatır. Ve nedenleri bulduğunuzda o nedenlerle bir şekilde başa çıkmalısınız.

Rüyalarınızla, olumsuz düşüncelerinizle, bilinçaltınızı işfal eden korkularınızla başa çıkabileceğinize inanıyorum. Bu şekilde her şey daha güzel olacaktır.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla