Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2012, 12:57 PM   #5 (permalink)
_pretty_
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 51
Tesekkür: 196
52 Mesajinıza toplam 237 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_pretty_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Şimdi Daha İyiyim.

Alıntı:
Isola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili pretty siteye ara vermen kotu olmus. Cunku sitedeki yazilar insani cok motive ediyor en azindan kendi adima konusacak olursam oyle oluyor.

Is icin gece yatmadan once fotograf cektigini veya oyle bir iste calistigini imgele.
Gerceklesmesini istedigin herseyi hayal et bir zamandan sonra onu kendine cekeceksin. Belki zaman alacak ama olacagina inanirsan olur.
Hersey inanmakla basliyor..

"Diyet" kelimesi zaten herkesin korkulu ruyasi : )) onun yerine saglikli beslenmek istiyorum ya da saglikli beslenmeyi seciyorum dersen daha bi istekli davranirsin.
Diyet, rejim kelimelerinden nefret ettigimiz icin korku ve endiseli bi sekilde zayiflamayi istiyoruz. Oysa ki insan nefret ettigi seyden uzaklasmak ister. Nefretten dolayi isteksiz oluyoruz ve zayiflamak yerine kilo aliyoruz.Onun icin diyet degilde sagli beslenmek en dogrusu. Fazla bi kilom yoktu ama takintiliydim ve ben diyetleri hayatimdan cikardigim zaman istedigim formuma kavustum.

Sevgili İsola teşekkür ederim Desteğin için, kesinlikle en büyük hatam olmuş siteye ara vermek.Bahsettiğin gibi gerçekleşmeyeceğine inandığım için hayal bile kurmayı bıraktım.Ama tavsiyene uyup tekrar başlayacağım.
__________________
_pretty_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla