Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2011, 06:08 PM   #27 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri

Yeni yılda sağlık başarı mutluluk.. vs kalıplaşmış cümleleri, gerek sms ile gerek tebrik kartı gibi şeylerle insanlarlar birbirlerine gönderir, bu sene içinde göremediği huzuru bereketi bir sonraki yıl yaşayabilme ümidini taşırlar. Peki ne olur yeni yılda? Ne olur da saat tam 00:00 da bir sürü olumsuzluk, talihsizlik biter de yerini huzur, neşe ve sevinç alır? Bir yerlerde 'sihirli değnek' vardı da bizim haberimiz mi olmadı?

Bolluk dedik, bereket dedik vee en önemlisi de aslında bolluk var onu yok eden ona direnen bir beynimiz var demiştik. İmgeleme tekniklerinden işimize en çok yarayanı kullandık bazen yaradı bazen de hiç yaramadı değil mi? Aslında her şey olumlu olmak zorundamıydı?

Neyse bu 00:00'da ne oluyor? Yeni yıla girerken insanlar kutlasın ya da kutlamasın bir şekilde buna iştirak ediyor. Ben hiç kutlamam diyenler bile bu gün evine gelirken bir kaç kilo fazla meyve ile geliyor.

İnsanlar fiziken birbirlerini göremeseler dahi sanal ortamda mesaj gönderip birbirlerinin gönlünü alıyorlar. Günde 10 Lira harcayabilen bir çocuk bu gün limitini zorlayıp 20 lira harcıyabiliyor. Karısına hediye alamayan koca bir hediye alıyor veya alamıyor ise karısına bu gün daha candan 'Seni Seviyorum' diyor :)

Bu gün telefona kaç lira yazdığına bakılmıyor :) Yani aynı bayramlarda olduğu gibi herkesler birilerine veriyor-alıyor. Affetme ve bağışlamanın büyüsü böyle günlerde harekete geçiyor. Bir alıp-verme döngüsü harekete geçiyor. Aslında olması gereken de bu. Büyük bir sinerjik enerji harekete geçince nasipsiz kısmetsiz pek kimse kalmıyor. Elinde olanların verme cömertliği ile ihtiyacı olanların alma lütfu birleşince ortaya 'Aslında var olmayan kıtlık' bilincinin bir kaç saatliğine kaybolduğuna şahit oluyoruz :) İnsanlar bunun böyle olduğunu farkedebilselerdi Dünya daha farklı olurdu.

Hepinizi çok seviyorum, mutlu ve sağıklı bir yeni yıl diliyorum bye
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla