Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2011, 08:22 PM   #3 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeni yıldan neler bekliyoruz?

Bir hedefim var. Bunun için uğraşıyorum elbette. İste olsun, sadece hedefine yoğunlaş şeklindeki düşüncelerin aksine ben artık hayatta herkesin bir B Planı olması gerektiğine inanıyorum ve bu şekilde hareket ediyorum.

Öncelikli hedefim İK alanında işe girmek. İstediğim işe girmem başlı başına bir değişiklik ve yenilik olacak. Bununla birlikte çalışıyorum ve belli bir kazancım var, bu kazancımın artmasını diliyorum.

İsteklerime ulaşmak için aldığım eğitimleri, sertifikalarımı kullanmayı düşünüyorum. Sadece düşünmekle kalmıyorum kullanıyorum da. Aranan karakteristik özelliklere de sahibim. Hareket halindeyim ve sürekli başvurularda bulunuyorum. Aramalarını istiyorum. Aramıyorlarsa da geleceğin en mükemmel İK yöneticisini ellerinden kaçırdılar diyip yeni başvurulara devam ediyorum. Kendime güveniyorum.

B planıma gelince... Ortaya çıkış sebebi şu: Kararsızlıklarım nedeniyle yeterince vakit kaybettim ve bir süredir çok kararlı hareket ediyorum. Eğer eskiden de bu kadar kararlı olsaydım şuanda muhtemelen bu kadar uğraş veriyor olmazdım. Ancak bunlara takılmıyorum ve sadece hedefe kilitlenmiş durumdayım. Gelişmeye ihtiyacım var ancak vakit kaybına vaktim yok. İK olmadığı takdirde kamuda bir işe girmeyi ve İK alanında arayışlarıma bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Bu nedenle de tabii ki hareket halindeyim ve Kpss kursuna gidiyorum. Elimden geleni yaptığım takdirde işe gireceğimi biliyorum. Kamu kurumunda çalışmak da güzel bir yenilik ve değişiklik olacaktır. Ayrıca hedefime ulaşmak için güzel bir referans da olabilir.

İnsanın kendi kendine yetmesi duygusu her şeye bedel...

Şuanda 2. üniversiteyi okuyorum. Bu seçimim tamamen hedeflerimle bağlantılı. Maliye öğrencisi olduğum için derslerimi güzelce geçmek istiyorum. Bunun için çalışmam gerekiyor. Kitaplarıma ve en önemlisi duru bir zihne ihtiyacım var. Mutluyum, huzurluyum. Yoğunum ama yapabileceğimden şüphem yok. Çalışacağım ve avantajını Kpss'de de göreceğim.

Klasik Bale'ye de devam etmek istiyorum. Kredilerimi ödemesem sorunum yok. Ancak kredi ödemelerim var. O nedenle kendime süre verdim. Ama umutsuz değilim.

2012 benim yılım olacak.

Sizlere de güzeeeelll bir yıl diliyorum her şey hayrımıza olsun yeter ki.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla