Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2011, 11:47 PM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yollar ve Seçim

Vaavvv...

Buraya yazdığım şeyleri yaptığımı görmek beni sevindirdi. Üniversiteyi bitirmemin üzerinden vakit geçti baya. Zaten lisans mezunu olduğum için tekrar üniversiteye gitme kararım için ne gerek var gibi cümlelerle karşılaştım. Birçok şey gibi bu da ertelediğim ve pişmanlık duyduğum konulardan biriydi. Evet ertelediğim bu konuda adım attım ve artık Maliye öğrencisiyim. Neden Maliye seçtiğimi anlatmayacağım ama bu kararımdan memnunum.

Aynı zamanda kendi paramı kazanmaya başladım.

Kişisel gelişim ve yönetim teknikleri üzerine eğitimimi de aldım. Kpss kursuna da yazılmıştım ve iyi gidiyor şuanda. Tek farklılık 2 arkadaşımla değil 1 arkadaşımla yazılmam. İşin güzel tarafı şu. Dersim sabahları 8:30 da başlıyor ve 5:45'de kalkmama rağmen üşenmiyorum. Arkadaşımın da olması bana güç veriyor. Belki o olmasaydı üşenebilirdim kalkıp gitmeye.

Bale konusuna gelince ona henüz zaman var. En azından şuanda bu konuyu açmış olduğum zamana göre daha umutluyum.

Başkalarının fikirlerine eskisi kadar önem vermiyorum artık. Önceden çok değer verirdim. Bu özelliği daha fazla seviyorum. Çünkü önceden çok etkileniyordum. Kararsızlıklarıma da zemin hazırlıyordu bu özelliğim. Artık hiç ilgilenmiyorum diyebilirim. Ve kesinlikle çok daha kararlı ve azimliyim.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline