Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2011, 11:42 AM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Garip Hedefim :)

Sevgili manyak(hoş bir hitap olmadı farkındayım nasıl bir nick ya :D) :)) seni hastanede karıştırmış olmaları muhtemel(!) şaka, şaka. Sakin bu ilk cümlemi ciddiye alma:D

Ne güzel bir şey hedefi olması insanın. Hedefi olmayan gemi rüzgara bırakır kendini sonu meçhuldur. Bu hedefler tutarsız mı? Bir yandan öyle gözüküyor olabilir ama biriyle hobi olarak uğraşıp diğerine profesyonel anlamda devam edebilirsin. Dile yeteneğin olabilir. Belki geçerliliği kanıtlanmış profesyonel bir yetenek testi ile bunu tescilleyebilirsin.

Müzik zevki genetikten çok çevrenin etkisiyle oluşur kanaatindeyim. Siz türkülerin içinde büyümüş bir metal müzik sever gördünüz mü? O kişi yine de sevebilir. Bu müziği ama hiç dinleme fırsatı olmadıysa nasıl bilecek sevip sevmeyeceğini? Bu konu tartışılır. Müziğe de yeteneğin olabilir. Kendi kendine enstrüman öğrenenler gördüm, hiç eğitim almadığı halde gitarı eline alıp ilk kez dinlediği şarkıları çalabilen bir insan da tanıdım. Sonuçta önemli olan yeteneklerimizin farkına varman.

Sonuç bir insan çoklu zeka kuramına göre birden fazla alanda yeteneğe sahip olabilir. Bunları geliştirmenin yolu bu alanlarda çalışmalar yapmaktır. Sen de sözel ve işitsel zeka alanlarına yakın görünüyorsun.

Hedeflerin hakkında ciddi ciddi düşün araştırmalarını yap. Bunlar senin beklentilerini karşılayacak mı, bunları gerçekleştirmek için neler yapmalısın?

Ben seni ergenlik çağında garip hedefleri olan bir arkadaşımız olarak görmekten ziyade hayatının rotasını çizmek için ciddi araştırmalar yapan bir kaptan olarak görmek istiyorum. Seyir defteri hazırlamak istersen kendine şu başlığa bir göz at:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post814425

Bugün bu hayallere sahipsin yarın başka amaçlar da edinebilirsin önemli olan bu amaçları iyi bir şekilde analiz edip bunları gerçekleştirmek adına en doğru kararları vermen. :)) Ben kendime bu yıl için bir 2012 hedef günlüğü hazırlamaya başladım bile.

Her zaman mutlu ve huzurlu kal. Hayallerin en yüksek hayrına olacak şekilde en doğru yönde şekillensin ve gerçekleşsin.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla