Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2011, 02:09 AM   #10 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2011
Mesajlar: 897
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Duyma oranim arttii

evet sweetim, gercektende yüksek tonda konusmaya gerek yok birbirimize odaklanip dinlesek normal ses düzeyi yeterli..

ve sanirim telkinlerden dolayi artan farkindaliklar nedeni ile olmasida bir ihtimal..

importet angelim, ne kadarda mükemmeliyetci bi yapim varsada dediginde haklisin, konsantrasyonum zayifti ve bu yüzden dikkatli degildim bu konuda ve simdi telkinler sayesinde konsentrasyon artisi ile farkindalgimin artmasi ve bu yüzden benimde duyma oranimin arttigini düsünmem dogrudur..

azraistim, dedigim sanirim duyma oranimda bi artis yoktur ama ben öyle algiliyorum :))

bu farkindalik bende iyice gelisti ve gelisoyrda sanirim bunun bende farkindayim azraistim, bilincaltim catirdamalardan sonra öyle bi güzel insaa ediyorki inan hersey yerli yerinde yerlestirdigi icin hem an´ima ve ileriye yönük artislarim var sükür.. Gayet iyi anlattigin icin sagol.

evet bende baslarda garipsedim ama deniyecegim dedigimde fark ettim ki cook sessiz sesleri bile algiliyor ve duyuyorum kutayhun..

Eminim dikkatim ve duyarliligim artti ama garib olan gercekten de kisik sesleri bile bilincli bilincsiz kasitli yada kasitsiz duyar olmam :)))

evet telkinler sonrasi acaip ve garip durumlar yasiyoruz yasiyorum ve böylede devam edecek sanirim.. Umalimki iyi durumlar olsun..

hepinize ayri ayri tesekkür ederim, yorumlariniz ve bildikleriniz ve düsündükleriniz dogrultusunda bana vermis oldugunuz bilgilerden dolayi..

zaten günlügümde de bu telkinlerden dogan sonuclari bildiriyorum ama bu biraz cook daha garip oldugundan ayriyeten yazmak ve bildirmek istedim..

bakalim daha neler duyacagiz neler :)))))

ama umuyorum ve insaallah iyi seyler :))))

acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla