Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2011, 01:55 PM   #10 (permalink)
mutluuu
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ho-oponopono hakkında

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yontem nasil uygulaniyor, ilk kez karsilasiyorum da orneklerle aciklayabiecek biri var mi aranizda...
Sanırım bu soruya ben cevap verebilirim. Ho'oponopono eski bir havai değiştirip dönüştürme öğretisi yada ritüeli denilebilir sanırım. "Sorun çöz" kısaca, temel de söylenen; her olumsuzluğun bizim dışımızda deneyimlediğimiz sorun vs. olarak nitelendirdiğimiz her şey'in kaynağının kendi içimiz olduğunu söyleyen ve bunun çok basit kabul - özür - af dileme - şükür yada teşekkür ve boşalttığımız alanı sevgiyle doldurarak bitirdiğimiz böylece sorunu arındırıp tamamen yok etmeye dayalı bir prensip. Doğru ifade etmişimdir umarım. Ne yapıyoruz, dışımızda olan herşey içimiz de deneyimleme alanımıza yani dışarıya çekip taşıyan bizleriz dolayısı ile arınmaya doğru yerden yani içimizden başlamamız gerekiyor. Önce kabul ediyoruz gördüm anladım kabul ediyorum diyerek zaten ciddi bir yol almış oluyoruz çünkü genelde hep karşımızda olanı suçlar öfke ve nefret gibi olumsuz duygular oluştururuz ama hopo prensibi dışarda hiç bir şey yok der o zaman kızacak yada suçlayacak kimse de yok kabul ederken enerjinin büyük bir çoğunluğunu boşaltmış ve alanımızı açmış oluyoruz zaten sonra devam ediyoruz benden olduğunu kabul ediyorum özür dilerim şimdi arınmaya niyet ediyorum yine negatif enerjiyi bırakıyoruz arınabilmem için lütfen beni affet her şey'in içimden olduğunu anlamamı sağladığın için teşekkür ederim bizdeki şükür etme inancıyla örtüşüyor o nedenle de bu yöntemi çok seviyorum ve seni seviyorum diyerek boşalttığımız alanımızı sevgiyle dolduruyoruz çünkü evren boşluk sevmez.

Ben kitabı sıklıkla okudum sonra aslında çokda bilerek değil ama herşey'e hopo yapmaya başladım öyle özel bi şeylere söylemeden aylarca sürekli zihnim de sihirli 4 cümleyi tekrar ediyordum hayatımda çok büyük değişiklikler oldu ben olumsuz negatif enerjimi boşalttıkça yerini pozitif olan aldı bakış açım değişti daha olumlu ve olaylara başka bi yerden bakar oldum. Rezonans kanununu bilirsiniz hepimiz enerjiyiz salınırız ve benzerlerimizi çekeriz der hopo titreşiminizi nasıl yükselteceğinizi öğreten ve hatta bunu başaran bi yöntem siz titreşiminizi negatiften pozitife taşıyorsunuz böylece enerji alanınızı daha yukarılara taşımış oluyorsunuz.

Yöntemde ilerledikçe özümsemek içselleştirmek kolaylaşıyor o zaman durumlara uygulamaya başlıyorsunuz ben hasta bi çocuk duyduğumda, bi kavgaya şahit olduğumda anlatılan negatif bi durumu dinlediğimde hemen o an arınmamı yapıyorum. İsteklerime blokajlarıma egosal engelllerime yaptım çok ciddi mesafe aldım diyebilirim. Çok basit 4 cümle hemen vakit kaybetmeden hayatınıza alın bu yöntemi derim umarım faydalı bir cevap olmuştur. Sevgilerimle..

Özür dilerim
Beni affet
eşekkür ederim
Seni Seviyorum
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla