Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2011, 09:34 AM   #8 (permalink)
pimpinella anisum
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Farkındalık Hakkında

işte devamı Jugercim ;


Psikolojide Ego nasıl tanımlanıyordu, hatırlamıyorum.Ben ego derken,bir bebek doğduktan hemen sonra edinmeye başladığı sahte kimliği,hayat hikayesini,kendini tanımladığı cümleleri kastediyorum.Onlar ölür, dünyanın en iyi cerrahısındır puff! bir saniye içinde ellerini ya da hafızanı kaybediverirsin,,mavi gözlü insanları hiç güvenilir bulmam dersin puff mavi gözlü birine körkütük aşık olmuşsundur kendinden fazla ona güvenirsin, ben çocukken bayramlar çok güzeldi dersin puff öğrenirsin ki ailenizdeki çekişmeler yüzünden sizin evde bayramlar hep gergin geçermiş aslında N'oldu ? Bu sahte kimliklere hiç güven olmaz,,asla kontrol edemezsin,,zaten hiçbir zaman senin olmamışlardır ;)

Ama üzülme sen bunların hiçbiri değilsin, çok daha büyük bir şeysin, Sen Tanrının kendisinden yarattığı öz, sonsuz özgürlük verdiği evladısın. Uğruna nice gezegenler, nice galaksiler yaratılmış olansın. Dinle kuşlar senin için ötüyor, çiçekler senin için bu kadar güzeller, dağlar senin için gece gündüz kımıltısız bekliyorlar.Sen olmasan bunların hiçbiri olmazdı. Sen asla incitilemez ve yokedilemez olansın,İŞTE SEN BU KADAR HARİKASIN!

Uzun lafın kısası canlar, farkındalık:
yeryüzünde geçirdiğin her anı, kendi özünü ve ihtişamın hiiiç unutmadan doyasıya yaşamaktır.Hem yazdığı hem yönettiği bir oyunda başrol oynayan muhteşem varlıksın sen, bunu unutma! Dramların telaşların içinde kaybetme kendini, onlar sana ait değil, senin olanlar seni mutlu edenlerdir.

İnşallah anlatabilmişimdir, çok acıktım assoliste bağlamadan kahvaltı etmeliyim,seviyorum sizi
  Alıntı ile Cevapla