Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2011, 12:16 PM   #16 (permalink)
yaseminist
Çevirmen
 
yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 207
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Yaşam koçu arıyorum (Tavsiye?)

Ben şahsen bir yaşam koçu ile çalışmadım ama kendisi bir yaşam koçu olan ve neuroformat adlı yöntemin kurucusu olan M. Barış Muslu Bey'i tavsiye ederim çünkü kendisinin "Yıka Beynini" adlı kitabını okuyorum ve içindeki uygulamaların henüz çok küçük bir kısmını yapmış olmama rağmen hayatımda çok büyük değişiklikler olmaya başladı. Kitabındaki yöntemler, gerçekten çok etkileyici ve çok kısa süre içerisinde değişiklik yapmanızı sağlıyor. Kitap değil yaşam koçu arıyorum demişsin, bence bu kadar basit tekniklerle büyük değişiklikler yapabilen ve NLP + EFT + Neuroformat yöntemleri ile başarılı olmanın yollarını gösteren birini yani M. Barış Muslu Bey'i yaşam koçu olarak seçebilirsin. Detaylı bilgi için aşağıdaki web sitesini ziyaret edebilirsin:

www.neuroformat.com



M. Barış Muslu

1975 yılında doğdu. Orta ve lise eğitimini Tarsus Amerikan Koleji'nde sürdürürken, lise döneminde gittiği ABD'de toplam 2 senede liseyi ve 3 senede Michigan Tech Üniversitesi'ni bitirerek 20 yaşında genç bir mühendis olarak Türkiye'ye döndü.


1994 yılında Amerika'da aldığı NLP eğitimleri onun hayata çok daha farklı bir pencereden bakmasını sağladı. Çeşitli kuruluşlarda profesyonel olarak çalışırken, aynı zamanda NLP danışmanlığı yapmaya devam etti. Bu arada, Koç Üniversite'nde işletme mastırını tamamlayarak, 2001 yılında kendi şirketini kurdu. Bu tarihten beri, Türkiye'de yüzbinlerce insanın kullandığı teknoloji servislerini yaratmanın dışında, yaşam koçu ve danışman olarak çalışmalarına devam ediyor.
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla