Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı: AYIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı
çekirdek inanç bulma çalışması sihirli değnek gibi tabiki hayatımızı komple değiştirmiyor.hayatımızda bize olumsuz etki eden farkında olmadığımız düşünce tarzımız ya da davranışlarımızı farketmemizi sağlıyor.ve sorunun kaynağını bildiğimiz için daha dikkatli ve olumlu olmaya çalışıyor.mesela daha önce bizi çok fazla etkileyen olaylar karşısında daha ılımlı tepki vermek ve daha olumsuz etkilenmek gibi.
ben çekirdek sürekli kişisel gelişim kitapları okuyarak ayakta kalmaya çalışıyordum ama hep geçici oluyordu.yine kendimi çıkmazda hissettiğim bir gün arayış içerisindeyken burayı buldum.çekirdek inanç çalışmasına inanarak ümitle başladım.çünkü artık değişmek zorundaydım mutlu olmak için.ve zaten bilinçaltının gücüne fazlasıyla inanıyorum.tabiki bilinçaltı kişilik yapımızı değişteremez ama eylemlerimizi ve manevi gücümüzü daha olumlu hale getirebilir.
mesela benim çekirdek inancım birden fazla çıktı.çalışma yapılırken tespitler çok doğruydu.ben şuanki durumumuzda çocukluğumuzda yaşadıklarımızın ve hissettiklerimizin önemli olduğunu düşünüyorum.hele ki benim gibi hassas bir yapınız varsa.:)
cdleri dinlemeye başladığım ilk zamanlarda kendimi daha da kötü hissettim.adeta duygu patlamaları yaşadım.ve kendimi psikiyatrist te buldum ve antidepresan ilaç kullanmaya başladım aynı zamanda cd leri de dinlemeye devam ediyorum tabiki.
cd lerin etkisimi ilacın etkisimi bilmiyorum ama şükür şu an daha iyiyim.kendimi sevmeye başladım,bazı hatalarım yüzünden kendimi suçlamaktan ve kötü hissetmekten birhayli kurtuldum,kendimi hatalarımla kabul ediyorum.eskisine nazaran kendime güveniyorum.ve daha sakinim olaylara bakış açımı daha kolay değiştirebiliyorum,ve insanlarla daha rahat iletişime geçebiliyorum.tabi biraz neşe ve çoşkuya da ihtiyacım var orası ayrı.ve rüyalarım netleşti.ve beynim hafiflemiş gibi.:)) Daha önce rüyalarımda kendimi kötü hissettiren kişileri görürken şimdi onları affetmek istiyorum .çünkü üzerimdeki ağırlığın hafifleyeceğini düşünüyorum.
şu an bunları yazarken daha çok farkettim kendimdeki değişikleri.bence bu cd ler işe yarıyor.
mesela duygusal parçalar dinlediğimizde kendimizi hüzünlü hissederiz.ya da ankaralı turgutu dinlediğimizde kalkıp oynamak isteriz.ben buna benzetiyorum.farkındalığımız arttığında olaylara bakış açımız da değişiyor ve bunu sürekli başarabilirsek eminim ki hayat o zaman bambaşka olur diye düşünüyorum.sonuçta bu cd ler bir araç,ve bişeylere ulaşmak için araçlara ihtiyacımız var.
''Çaresizsek çare biziz...herşey beyinde ve bizde başlar.'' diye düşünüyorum...:)) | aynen bende katılıyorum.artık bazı durumları daha olgun karşılıyorum... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ DÜNYADA DEĞİŞİKLİK YAPMAKTA BAŞARILI OLANLAR,
İŞE KENDİLERİNDEN BAŞLAYANLARDIR. |