Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2011, 01:52 PM   #196 (permalink)
_roxie_
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 296
Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: Geri döndüm! :)

Merhaba Lavinya, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın internet sitesinden online olarak başvuru formu dolduruluyor. Kısa süre içerisinde size geri dönüyolar. Önce bir günlük iletişim eğitimi almak gerekiyor. Benim eğitimim 4 aralık'ta olacak merakla bekliyorum. Bence iletişim eğitimi çok önemli, özellikle de çocuklarla. Eğitime gittikten sonra öğrendiklerimi çok detaylı olarak yazacağım.


Bu arada dün harika bir gün geçirdim. Ben yaratıcı yazarlık atölyesine gidiyordum geçen sene hatırlıyo musunuz? Ordan bir arkadaşım vardı Kübra. ODTÜ'de okuyor. Çok sevdiğimiz bir yazar olan Sema Kaygusuz'u söyleyişe davet etmişti kendisi de kabul etmişti. İnanılmaz tatlı bir insan. 3 saate yakın biizmle sohbet etti. Sonra Kübra ayarlamış, söyleşiden sonra yaklaşık 10 kişi Kaygusuz ile beraber akşam yemeğine gittik!! Beni çok sevdiğini hissettim, sürekli beni inceledi, sıcak sıcak gülümsedi, ayrılırken de yanağımdan şapur şupur öptü!! :) Unutulmayacak bir gündü.

Sema Kaygusuz kimdir diye merak ederseniz

Yüzünde Bir Yer ve Yere Düşen Dualar benim en çok sevdiğim kitapları. Okumanızı mutlaka tavsiye ederim. İnanılmaz bir dili vardır.
__________________
" Let go and let God"
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla