Konu: yardım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2011, 10:37 AM   #10 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: yardım

Aslında o sesin varlığını ve ne yönde çalıştığını tespit etmek çok harika bir duygu ego bizim hayrımıza da çalışabilir bizi korumak için(iyi niyetle kötülük ediyor farkında değil) zararı da dokunabiliyor. Aşırı korumacı bir tarafımız belki de. Onun söyledikleri bizi iyi yöne götürmüyorsa ona bir dur diyebilmek gerek. Ama diyemiyoruz. O dır dıra öyle alışmışız ki bazen. Can kulağıyla dinliyoruz ve mutsuz hissediyoruz. Ego+ kendine güven telkinlerinin ego konuşmalarını olumlu yönde değiştirdiğini düşünüyorum. Suçluluk da hatalarımızı yüzümüze vuran egomuzun bizimle ılımlı konuşup kabullenmemizi sağlıyor.

Bir de deneyim tecrübe konusunda şunu söylemek isterim. Zaman elbet önemli ve değerlidir. Ama daha değerlisi kısa zamanda çok yolu en verimli şekilde gidebilmektir.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla