Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2011, 04:26 PM   #8 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Dedemin İnsanları

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Berilce daha başlığı görür görmez senin yazmış olduğunu tahmin ettim. Çok teşekkürler fikirlerin değerli benim için. Çağan Irmak'ın çektiği filmlerin ve dizilerin çoğunu izledim onu da çok severim. E darısı bu filmin başına. :D Heycanla bekliyorum bu filmde yakalayacağım renkleri.
Galiba ben yavaş yavaş Site'nin Sinema eleştirmeni olacağım! Hem sık gittiğim için Sinemaya, hemde çok sevdiğim için... Teşekkürler Sevgili Sweet, sizin güzel sözlerinizde, siz de benim için değerlisiniz, beğendiğinize sevindim. Çağan Irmak'ın tüm filmleri çok güzel, Prenses'in Uykusu biraz farklıydı, yakınlarda "Keşanlı Ali Destanı" yayınlanmaya başlayacak, bakalım onu da seyretmeye başlayacağız. Umarım ki o da reyting kaygılarına kurban gitmez, hatırlarsanız Karadağlar diye bir dizi vardı, o da güya, "Karamazof Kardeşlerden" uyarlanmaymış, "duyda inanma" derler ya aynen öyle, Edebiyatın özgün eserlerinin eğer iyi bir şekilde çekilmeyecekse hiçbir şekilde televizyonda yayınlanmamasını diliyorum! Karadağlar dizisinde bir sürü yakışıklı vardı o kadar, yılların tiyatro sanatçılarına saygım sonsuz ama, onların varlığı da kurtarmaya yetmiyor ne yazık ki!
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla