Cevap: my desktop therapy Sıradışı öncelikle daha önceki sayfalarda örnek hızlar verdim hem hızlı, hem yavaş
ayarlamak istediğin hızı önce saydamlık kısmını 100'e getirip görünür kıldıktan sonra kontrol et bozulma, üst üste binme gibi vb. diğer sorunlara yol açmıyorsa istediğin hızı kullanabilirsin
Telkinlerde
Bunu "..... etmekten korkmuyorum
Yapmaktan çekindiğim bir şeyi "...... çıkabilirim.
yapıp yapmamaktan tereddüt ettiğim birşeyi ise "..... yapabilecek kadar güçlüyüm
Olumlamaların çok olumsuz ilki hiç olmaz
diğerlerinde olumsuz cümleyle başlıyor sonunda olumluya dönüyor cümlenin tamamını olumlu yaparsan daha etkili olur
son iki tanesi olumlamadan çok motivasyon cümleleri için kullanılabilir tereddütlerim var ama başaracağım tarzında
cümleler kulllanıyorsun
fobilerin için örnek "şununla ilgili korkularım tamamen kayboluyor " gibi bir cümle kullanabilirsin
tereddütlerin ve çekingenliklerin içinse bunların temelinde kendine güven, cesaret eksikliği var
kendime güveniyorum gibi cesaretim her geçen gün artıyor tarzında cümleler kullanabilirsin
internetten araştırma yaparsan daha güzel detaylı olumlamalar bulabilirsin bunlar örnek olarak verdiğim kısa ve öz olumlamalar
__________________ Biri hariç tüm sorulardan vazgeç ! Ben kimim? |