Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2008, 04:04 PM   #15 (permalink)
selinarosa
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 94
Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: görsel dna testi

Ne kadar eğlenceli ve doğruymuş çok sevdim!!
Ben çoğu zaman birkaç şık arasında kaldım ama:

Yeni nesil fanatik:

Hayata bakış açın her ne kadar sağlıklı ve olumlu da olsa iyi bir gün geçirmen için yapman gereken vazgeçilmezlerin var. Bunlar senin rutinlerin. Tam bir alışkanlık yaratığısın.
Evinde gelenekselsin : Tarih ve kaliteye yatırım yapıyorsun. Evinin de senin kadar tarz olmasını istersin
İçecek tercihin sağlığına önem verdiğini ve kendin için neyin faydalı olduğunu bildiğini gösteriyor.

Firari:

Tatilde yakınlarınla birlikte olacağın keyifli zamanları, her türlü konfor ve hizmeti sunan, dinlenip yenilenmeni sağlayacak bir mekanda geçirmeyi tercih edersin.
Hiç bir şey adrenalin dolu bir anın yerini tutamaz. Risk almayı ve limitleri zorlamayı seviyorsun.Kendine güvenli ve cesursun- Hayat onu yaşayanlar içindir.
Gündelik yaşantından uzaklaşmayı seviyorsun. Güneş, hayatın yavaş akması sana keyif veriyor. Hiçbirşeyin keyfini kolayca kaçırmasına izin vermezsin.
Seni rahatsız eden nedir ? Etrafındaki herşeyin temiz ,düzenli olmasını ve güzel kokmasını istersin. Çok fazla şey istemiyorsun, öyle değil mi?

Dokunmatik:

Senin için aşk sonsuza kadar süren bir bağlılık demek. Bağlanma fikrinden ve o mutlu günün düşüncesinden bile hoşlanıyorsun.
Senin için özgürlük kıyafetlerinden kurtulup doğanın kucağına atlamak. Kendinle barışıksın ve her zaman ilk harekete geçen olmaktan çekinmezsin

Vahşi kedi:

Zevk seçimin enerjik, sağlığına önem veren biri olduğunu gösteriyor. Doğru tercihleri yaptığını düşünmek sana haz veriyor. Hedeflerine yoğunlaşabiliyorsun.
Romantik sayılırsın ve egzotik olan herşeye ilgin var. Saçlarında denizden gelen esintiyi,teninde güneşi hissetmeyi seviyorsun. Ayakkabılarından kurtul..keyfini çıkar..işte bu
Müzik senin için katılım demek. Kendini ifade etmenin doğru yolu. Sürekli aklında ve rahatlamanı sağlıyor.
Sanata bakış açın oldukça klasik. Tarihe ve yüzyıllar boyunca yaşayan eserlere özel bir ilgin var. Gerçek sanatın zamana direnebilen olduğuna inanıyorsun.

Ne kadar da doğru!! Ama diğer arada kaldığım şıklar için testi tekrarlayacağım, çünkü eşit derecede sevmiştim! İğrenç bölümündekilerin hepsi çok iğrençti, bayılacağım sandım! şaşkın Manzara ve sanat bölümlerinin de hemen hemen hepsi çok güzeldi.
Olamaz şimdi BAMBAŞKA sonuçlar çıktı ve onlar da çok uyuyor! dusun

part-time aşık, sofistike, hayalperest neredeyse herşeyden az-buçuk! şaşkın

selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla