Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2011, 08:07 PM   #179 (permalink)
azraist_24
Moderator
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 1,081
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: Dalgalanma Hissi

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çünkü dalgalanma süresi hala devam ediyor. Bu 1 günde ya da 1 ayda olabilecek bir şey değil azraist_24 sen bunu çok iyi biliyorsun. Daha önce de bunu yaşadın ve tekrar eskisi gibi canlı, istekli oldun. Sanırım yeniden 1 hafta ara vermenin vakti geldi :D

Dediğim gibi bu iş 1 günde olacak bir iş değil. Biz zannediyoruz ki telkinleri 21 gün dinleyeceğiz ve her şey toz pembe olacak, mükemmel ve kusursuz bir insan olacağız. Böyle bir şey yok! Bizler yeni uyandık. Kendimizi geliştirmeye başladık. Ama bu yolun sonu yok. Bu yol sonsuz. Ömrümüzün yettiğince kendimizi geliştireceğiz. Geliştirdikçe anlayacağız ki dünyalar kadar bilgi bilsek bile; aslında hiçbir şey bilmiyormuşuz.

Dalgalanma süresinde dikkat etmen gereken tek şey, her şeyi bir anda bırakmamandır. Öncesinde de böyle yapmıştın sen; bir anda her şeyi kafanda bitirmiştin. Bu his geldiği anda otur ve sakinleş. Geçtiği anda kaldığı yerden devam edebilirsin. Ama böyle yanar-dönerli olmaya devam edersen, bu dalgalanmalar hiç bitmez. Bu süreyi en iyi şekilde atlatacağını umuyorum :)
Sevgili juger,

Bu yanar dönerli durum benim elimde olan bişey değil.. bunu zamanla sen de yaşayacaksın ve bana hakvereceksinnn.. Bu tamamen baklenti ike orantılı tabi şahaserler beklemiyorum ama bu dalgalanmadan ağlama krizlerinden kurtulmam gerek..
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla