Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2011, 06:52 PM   #46 (permalink)
juger
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 510
Tesekkür: 700
405 Mesajinıza toplam 1,139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
juger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura aboutjuger has a spectacular aura about
Standart Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

imgelemeyi herkes bilir. gözlerini kapat ve hayal et. istediğin şeyleri zihninde canlandır. mesela bir villada mı oturmak istiyorsun? o villada o an oturduğunu hayal et. ama en ince ayrıntısına kadar hayal et. bu bilinçaltına imgelemenin daha gerçekçi olduğu mesajını yollar.

olumlama: içsel seslerimiz bazen olumludur bazen olumsuzdur. bu çekirdek inançlarımızla ilgili. olumsuz bir kalıp "ben yapamam" "ben iş hayatında başarısızım." ya da "ben beceriksizim" gibi. içsel sesleriniz ne diyorsa siz o kadarsınızdır. ama bunu değiştirmenin yolu var. bu da olumlama. olumsuz olan tüm içsel seslerinizi olumluya çevirin. ben iş hayatında başarısızım yerine "ben iş hayatında başarılıyım" ya da ben beceriksizim yerine "ben becerikliyim" gibi olumlu hale çevirin. olumlama yaparken seçtiğiniz her kelime olumlu olsun. mesela "nefret duygularımdan arınıyorum" yerine "huzura kavuşuyorum" daha iyidir. unutmayın ki kelimelerin de enerjileri vardır. siz nefreti düşünür, söylerseniz ona enerji verirsiniz. siz huzura odaklanın. borçlarım bitiyor değil, para bana her yoldan geliyor deyin. sürekli iyi şeylere odaklanın. seçtiğiniz kelimeler ve oluşturduğunuz cümlenin anlamı tamamen olumlu olmalı.


mektup yazmak çok kolay. imgeleme ve olumlamaları bol bol kullanarak basit, kısa ve net içerikli bir mektup yazın. eğer isteğiniz bir villa ise; ben bir villa istiyorum diye başlayın. evi hayalinizde dayayın döşeyin. yaratıcı olun. imgeleme ve olumlamalardan bol bol yararlanın. ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var; tüm bunları yazarken bunlar zaten varmış gibi düşünün, öyle imgeleyin. sonra yazdığınız mektubu katlayıp bir kenara koyun ve o mektubu unutun. yazdıklarınız ve imgeledikleriniz birer enerjiye dönüştü ve kuantum noktasında yerini buldu. bunları yaparken ne kadar inandıysanız, gerçekleşme ihtimali o kadar artar. burada dikkat edilmesi gereken nokta; mektubu yazıp bitirdikten sonra onu unutmaktır. enerjiyi serbest bırakın ki, gideceği yeri bulsun. siz sürekli bunu düşünür, aklınıza getirirseniz enerjiyi bloke edersiniz ve yönünü şaşırır. hayal et, imgele, yarat, olumla, inan ve unut. bu kadar basit.

BOL ŞANSLAR :)
juger isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla