Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2011, 04:29 AM   #1 (permalink)
manyakkk
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 64
Tesekkür: 44
45 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
manyakkk is an unknown quantity at this point
Standart Bu da benim başarı hikayem

Hepinize selam abiler ablalar
Öncelikle ben 16 yaşındayım yani bir ergenim.Hani yazımı okumuyacak olan varsa şimdiden okumayabilir yaşım küçük diye bu siteyle yaklaşık 2 sene önce tanıştık tesadüfen buldum bu siteyi, ama iyi ki bulmuşum çünkü cidden hayatım çok ama çok değişti.

Biraz küçüklüğümden bahsedeyim; Ne yaşadıysam artık küçüklüğümde böyle bi iğrençlik olmuş ve ne bulduysam içime atmışım o yüzden kocaman bir alkış 9-10 yaşlarında başladı böyle olmam.Öncelikle babam evet babam ,babam bana hiç gerektiği gibi davranmadı yani o kadar ezik bir çocukluk geçirmişim ki hayretler içerisindeyim fazla uzatmayım ama babamın etkisi büyük böyle bir psikolojiye.Ondan sonra 4 ve 5. sınıfta yaşadığım olaylar çok çelimsiz bir çocuktum ve genelde dayak yerdim ve ağlardım ilkokul öğretmenim de baya sertti 2-3 kere sert vurduğunu hatırlarım hatta veliler şikayet edicekti öğretmeni.İşte böyle başladı eziklik hikayem
Ortaokula geçtiğimde ise gene dayak yerdim ve korkardım 6. v 7. sınflarda bir türlü parmak kaldıramazdım çok sessizdim o zamanlarda tek başıma dışarıda çıkamadığım için bütün gün evin içerisindeydim doğal olarak.Ve ergenlik... belkide beni etkileyen en büyük olay budur ? o yaz kuzenimin yazlığındaydık eğlendik falan kuzenım geldı dedi ki işte x kişi seni hiç beğenmiyormuş çok çirkinmişsin falan çok net hatırlarım bu olayı duyduğumdada zaten bilinçaltına hep olumsuz mesajlar gitmiş ve oraya resmen yer etmiş bunları da atlattım.
Liseli oldum eskiye göre büyüdüm tabi ama ben hala ezik sessiz sakin parmak kaldırmaya ona buna şuna katılmaya korkan çelimsiz bir çocuktum sonuçta bu sene de böyle geçti.
Lise 2 de bi ara dinliyordum telkinleri ama ne olduysa bırakmıştım ve en büyük değişim burda oluyor zaten çocuğun biri bana laf atıyor bende tabi ki gelişme var artık ağlamıyorum ve daha güçlüyüm ama hala ezik bir kişilik var üzerimde çıkışta bekle...ben tabi sakinim sinirli olmuyorum çıkışta gittik 2 kişi bi baktım sonradan olmuş 20-25 kişi beni tanıyan pek kişi olmadığı için de bi eziklik ama ben bu çocuğu dövmüştüm yani şu an 1-2 arkadaşım arkamdaydı onu daha çok tanıyan kişi olduğu için ondan yanaydılar ve benim dayak yiceğimi sanıyolardı.Nyse bu da geçti iyi güzel.
Buradan sonra her şey bambaşka oluyor okuldaki bir kız benden hoşlanıyor bu kız tabi benim aksim resmen sempatik konuşkan utanmayan bir kişi.neyse telefon numaramı istedi verdim o gece aradı baya konuştuk 3.5 saat kadar ben tabi o noktadan sonra biraz açılmaya başladım en azından hissettim sonra yavaşca sınıftan çıkmaya başladım yeni kişilerle iletişim kurdum arkadaş oldum tepkilerim falan daha ne olmaya başladı çenem biraz açıldı bu kızın etkısı buyuk tabi iyi ki de hoşlanmış diyorum öyle öyle 5-6 ay daha geçiyor ve ben telkinlere tekrar ciddi bir şekilde başlıyorum başlayış o başlayış yepyeni bir ben oluyorum artık Artık daha konuşkan eski halimden eseri olmayan bir çocuğum tepkilerim daha net (ama biraz tepkisiz de olabiliyorum) göz temasım süper kendime güvenim tam istediğim herşeyi yapabiliyorum hiç çekinmiyorum mutluyum huzurluyum bu arada okulun en çok bilinen kızıyla yakın arkadaşım onun etkisi de acayip var (arada dalgalanma oldu 15 gün kadar) onun sayesinde de daha rahat olabiliyorum tabi ki havalı arkadaşlarım var eskıden berı olan bi arkadaşım sağolsun onun da katkısı büyük şu son 1 haftadır acayip bir açılma var daha çok konuşuyorum gülüyorum rahatım pek utanmıyorum çekinmiyorum (ama arada ufak aksaklıklar oluyor tabii ) kısacası hayatım 2 yılda acayip değişti fakat benim sinirime giden 1 noktacık var.Kız kardeşim evet kendisi 10 yaşında ve babam resmen bana yapmadıklarını bir kıza yapıyor bu beni acayip deli ediyor babama çok kızgınım 1.5 yıldır sevmek istemiyorum içimden gelmiyor çok şımarık bir kız yaptı onu resmen ona yaptığının 1-2 tanesini ben o yaştayken yapsaydı hiç böyle eziklik olmazdı ama işte kahretsin ki bu da benim alın yazım ama ben o alım yazımı kendı gücümle değiştirdim.
Atakan beye çok teşekkür ediyorum bu telkinlerden dolayı benim adım da Atakan :) en kısa zamanda yenı 1-2 telkin daha ekleyebilirse süper olur ya da yeni versiyon falan...Umarım sıkmamışımdır En çok da bu site beni rahatlıyor

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

manyakkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla