Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2011, 04:18 PM   #3 (permalink)
delioglan
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: 2012 KPSS Günlüğü

Dün yediiklimin dergilerinden ilk 4 tanesinin Türkçe bölümünü bitirdim. Geriye 8 tane kaldı. Aslında Türkçe iyi olduğum bir ders olmasına rağmen yanlışlarım çıktı. Sebebi belli öss sınavından beri neredeyse hiç soru çözmemiştim. Hızım da düşmüş. O yüzden hasretle(!) 2012 basım soru bankalarını bekliyorum. Bugün de Matematik dersinin ilk 4 dergisini bitireceğim. Sayısalım iyi olduğundan daha sorunsuz geçecek bu gün. Öyle tahmin ediyorum ki 15 gün sonra tüm derslerin ilk 4 dergisi bitecek. 2. 4 dergilik setim gelene kadar tekrara da vaktim kalıyor, o yüzden telaşa gerek yok. Bugün bir dershane ile anlaştım Türkiye geneli deneme sınavları başladığında telefon edecekler. 3 yayının Türkiye geneli denemelerine gireceğim: ihtiyaç, uzman kariyer ve yediiklim.

Telkinlerden de ego ve suçluluğu dinliyorum şimdilik bir şey yok ama onun da etkilerini paylaşacağım. Tekrar görüşmek dileğiyle.
__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla