Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2011, 02:43 AM   #2 (permalink)
delioglan
Üsteğmen
 
delioglan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 168
Tesekkür: 182
140 Mesajinıza toplam 335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
delioglan will become famous soon enoughdelioglan will become famous soon enough
Standart Cevap: 2012 KPSS Günlüğü

Yukarıda bahsettiğim ve dönüştürülmesi gereken duygular için ego ve suçluluk telkinleri sanırım başlangıç için en ideal olanları ve dinlemeye başladım bile. 3 senedir başaramamış olmamın nedenlerini, hatalarımı, sorumluluklarımı suçluluk telkiniyle kabul edip salıvermek ego telkininin de hadi bakalım bırakma kendini diyerek silkelemesi ilk ve en büyük engeli aşmam için harika bir destek olacaktır. Sonrasında erken uyanma, ertelemeyi bırak, kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, sosyal fobi, sınav heyecanı ve koruma kalkanı en büyük yardımcılarım olacaklar.

Ders konusundaki eksikliklerimize gelirsek en temel sorunum sayısal çıkışlı olmam nedeniyle özellikle Tarih ve Vatandaşlık derslerinde ciddi sıkıntı yaşıyorum ve bu sıkıntıyı aşmak için izlediğim yolları, edindiğim kaynakları da buradan paylaşacağım ve tabi üşenmezsem "Tarih ve Vatandaşlık yapamıyorum" algısını eft ile çözmeye çalışacağım.

Benimle aynı süreci paylaşan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor ve bu dönüşüm sürecinde yanımızda olan, olmayan herkese çok çok teşekkür ediyorum.
__________________
Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken, sen HİÇ ol. Menzilin yokluk olsun.
İnsanın çömlekten farkı olmamalı.
Nasıl ki çömleği tutan dışındaki biçim değil, içindeki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil HİÇLİK bilincidir.
delioglan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla