Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2011, 03:29 PM   #7 (permalink)
sahraay
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 11
Tesekkür: 9
10 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sahraay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tekrar kaybetme duygusu....

Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Basari istek meselesidir.. Ya istersiniz Ya da istemezsiniz..

Zaten bilincli birisiniz fark ediliyor yani benim size bisiler söylemem gerekmez ama her gün kendinizi takip edin..

Ne ögrendim, neler ögrenmem gerek ve ne kadar vaktim var..

Bunlari bir SIKISTIRMA yada BASKI olarak algilamayin kendinize..

Isteyerek yapin.. Tekrar söylüyorum, hepimizin icinde bir korku vardir ve bu gayet dogal bir durum.. Siz sadece yenik düsmeyin ve ileri yürüyün..

Kolay gelsin..

Basarinizi simdiden görüyorum ve simdiden tebrik ediyorum..
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim,söyledikleriniz benim için çok önemli,farklı bakış açılarına ihtiyacım var,lütfen paylaşmak istediğiniz bir fikir bir düşünce olursa paylaşın,her yazdığınızı not alıp okuyorum geceden bu yana...tekrar teşekkürler güzel düşünceleriniz için...
Dün bir hikaye okudum,paylaşmak istiyorum sizlerlede;

Eski zamanların birinde, üç atlı çölden geçerken kurumuş bir nehir yatağına uğrarlar. O sırada gaipten bir ses duyarlar. Ses onlara “Durun”der.
Hemen atlarını durdururlar. Gaipten gelen ses daha sonra atlarından inmelerini, yerden bir avuç taş alarak ceplerine doldurmalarını ve yollarına devam etmelerini söyler. Ertesi gün güneş doğduğunda hem memnun olacaksınız, hem üzülecek hem de pişman olacaksınız der.
Atlılar denileni yapar ve yollarına devam ederler. Ertesi sabahın gelmesini sabırsızlıkla beklerler. Sabah olur ve ellerini ceplerine sokarlar. Ceplerindeki taşlara baktıklarına o taşların elmas, pırlanta, inci ve diğer kıymetli cevherlere döndüğünü görürüler.
Bu durum onlara büyük bir sevinç yaşatırken, bu arada ceplerine neden daha fazla taş almadıkları için de üzülür pişman olurlar. Gaipten gelen ses haklı çıkmış hem sevinmiş hem de üzülmüşlerdir.

Beni çok etkiledi kendimi gördüm içinde,evet dedim bende bunu yapıyorum,hemde elimden gelenin en iyisini yapıyorum,evet çok yoruluyorum,ama sonunda neticenin güzel olucağınıda biliyorum,ve bu yüzden bu basit gibi görünen ama benim birkaç gündür çalışmamı ciddi anlamda engelleyen garip hissi üzerimden atmam gerekiyor...
sahraay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla