Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2011, 09:37 PM   #14 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Düşünce gücüyle zenginlik ama nasıl?..

Sevgili kuzeygüney sen o adamdan bahsedince aklıma bu paylaşımım geldi. Ben bunu dinlediğimden beri yapmaya çalışıyorum. Az da olsa şimdilik az, bu miktar damlaya damlaya göl olur işte burada bir bolluk ve bereket çalışması yer alıyor. Bu egzersizi her ay yapan birisi olarak sadece bu egzersizi deneyin diyorum. O ilk bir ay sonunda bir daha yapmak isteyeceksiniz. Ve sizin yanınıza kâr kalacak. Piyano ikramiyesi çıkmayı imgelemekten çok daha somut bir çalışma.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sessiz anlaşmayı anlatmak istedim ama dinlediklerimden daha iyi bir kaynak aradım ve ilgilenenler için aşağıdaki yazıları paylaştım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post800082


http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post800081


Bunun dışında programda dinlediğim konuşmaların bir özetini aktarmak istiyorum.

Sessiz anlaşmalardan ağırlıklı olarak bahsetti. Not aldığım iki cümleyi paylaşayım.

"Kendinde olmayan birşeyi başkasına veremezsin."


"Yardım etmek en iyi odak değişitirme yöntemidir."

"Geminin kaptanı sizsiniz ama kaptanlar bile zaman zaman kılavuza ihtyiaç duyarlar."

Bence bu 3 cümle için bile dinlemeye değerdi.

Bu kılavuzu da evren olarak (ya da yaratıcı güç, tanrı ne diyorsanız) diye tanımlıyor.

Bir konu ile ilgili endişeleriniz varsa evrenden yardım isteyin sorun "Hangisini seçmem benim faydama olacak?". Hani bir işaret bekleriz ya da bir ışık yansın. O sisli karamsarlık havası dağılsın. Bir anda herşey netleşsin isteriz ya bazen. Aslında o işaretler hep gelir. Tabi fark edebilene ne mutlu. Belki de bazen "Ay ne tesadüf. Bu kadar olur." dediğimiz şeyleri kendi isteğimizle çekiyoruz hayatımıza. Bunun ne kadarının farkındayız?

Sevgili arkadaşlar son olarak bolluk ve bereket egzersizi verdi. Şöyle ki cüzdanınıza bir miktar para koyun 20-50 TL ya da ne olursa çok da küçük olmasın tabidiyor. O para hiç harcanmayacak. Ve geziyorsunuz çarşıya gidiyorsunuz diyelim bir ayakkabı gördünüz. Çok da beğendiniz, sordunuz: 35 TL (siz cüzdana 50 TL koyduğunuzu varsayalım). Söyleyeceğimiz şey şu "evet bu ayakkabıları alabilirim ama şu anda almamayı seçiyorum". Kilit nokta bu alabilirim buna yetecek param var. Ama almıyorum. Neden almayışımıza ve bunun bereketle ne ilgisi olduğuna gelecek olursam. Ödenmesi gereken bir sürü faturanız, olabilir, ay sonunu zorla getiriyor olabilirsiniz ya da kredi borcu. Ama amaç bence bir yerlerden arrtırmaya başlamak. Arrtırmaya başlarsınız. Sonra o arttıklarınızı daha da arttırırsınız bu sefer belki ufaktan yatırım yapmaya başlarsınız. Bu şekilde kazancınızı arttırabilirsiniz. bu benim kendi düşüncem. Aykut Oğut ise bu egzersizi 30 gün boyunca yapın mutlaka bir yerlerden güzel bir para bir bonus birşey gelicek diyor. Kendine güvenip söylediğine göre deneylim görelim. Bu ay 50 TL arttırsak her ay 50 TL arttırsak altın gününe girmiş gibi 1 yılda düşünün ne kadar para biriktirirsiniz a dostlar? Cevap: 600 TL bu arada bolluk ve bereketi de bonus olarak çekeceğinizi düşünün ne kadar harika değil mi?

(Yazamaya başlamadan önce endişelerim vardı "Duyduklarımı en doğru şekilde anlatabilecek miyim acaba?" diye. Umarım birilerine faydam olmuştur. Sanırım fena olmadı.)

Sevgiyle ve hep umutlu kalın

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla