Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2011, 08:39 PM   #16 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: midem bulanıyor yardım edin

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Arkadaslar,

Yaklasik 1.5 aydir bu foruma uyeyim ve ben de telkinler sonrasi ozellikle yeni baslayan arkadaslar icin bir kac tavsiyem olacak:

***Kesinlikle dinlediginiz ilk gunler ani bas donmeleri ya da mide bulantisi ile karsi karsiya iseniz pes etmeyin, bu etkiler dogru yolda ilerlediginizin bilincaltinizdaki etkinin vucudunuzdaki direnis gosterme halidir:) Sakin ama sakin dinlemeyi birakmayiniz.

*** Tum deneyimli uyelerimizin ve moderatorlerimizin de herzaman uzerinde durduklari telkin konularindaki siraya dikkat ediniz. Ornegin: Oncelikle Ego guclendirici telkin ile baslayarak 1.hafta sonunda sucluluk duygusunu da ekleyerek bu sekilde 2-3 hafta dinlemeye devam ediniz. Daha sonra ihtiyac dogrultusunda ``Topluluk onunde Konusma-Sigarayi Birakma...VB.`` daha kisisel konulu telkinlere yonelmenizi tavsiye ederim.

*** Bu surecte olumlamalardan da faydalanmanizi tavsiye ederim. Ornegin Ego Guclendirici ve sucluluk duygusu dinlediginiz surece `` Ben degerliyim/ Evren ile baris icindeyim / Asil guc icimde / Kendimi seviyorum/ Mutluyum... vb. olumlama cumlelerini tekrarlamanizin buyuk artisi olacaktir, ben de oldu olmaya da devam ediyor:)- Bu olumlamalari forumumuzda Olumlamalar basligi altinda bulabilirsiniz ayrica Olumlama.com bir çok konuda olumlama cümleleri sadece olumlama sitesi sitesinden Atakan Beyin destegiyle hazirlanan olumlama cumlelerini bulabilirsiniz.

*** Buna ilaveten Hipnoz CD leri basligi altinda 23 adet meditasyon CD si ( Sesli telkin cumleleri esliginde) mevcut, bu bolum yine forumumuzda Hipnoz basligi altinda yer almaktadir. Eksikligini hissettiginiz konunun ornegin ``Kendine Guven`` meditasyon cd sini 21 gun boyunca dinlerseniz bunun farkini da yasayacaksiniz.

Arkadaslar, unutmayalim, bedenimizin bu telkinleri dinler iken gostermis oldugu ani degisimden sakin korkmayin ve devam ediniz.

Sevgiyle Kalin

Umarim biraz olsun yardimci olabilmisimdir....

Harikasın tatlım bu yazdığın yeni üyelere ışık tutacak ve onların çok işine yarayacak yorumlar.


Tüm isteklerin en hayırlı biçimde gerçekleşsin arkadaşım.

Sevgiler...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla