Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2011, 02:46 PM   #19 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Günde kaç saat dinlenmeli

Alıntı:
capar83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar benim anlamadığım 1 suçluluk 2 ego derken bu sayılarla neyi kastediyosunuz? mesela ben şöyle yaptım egoda new age ney klasik sanat hepsini dinliyorum siz nasıl yapıosunuz sadece mesela neymi dinliyosunuz? ben nasıl dinlemem gerektiğini anlamadım açıkçası önce suçluluk hepsini dinliyorum sonra ego her çeşidini dinliyrum her versiyonu doğrumu yapıorum acaba?
1.Suçluluk
2. Ego

Bu bence dinlemedeki liste sırasıdır. Yani üst üste müzik türü farklı olsa da aynı telkin dinlenmemeli. Telkin içeriğine göre liste hazırlanmalı müzik türü kişisel zevke bağlıdır aynı tür de seçilebilir farklıları da. Aynı telkinleri üstü üste dinlemek etkisini azaltacaktır. O yüzden tek telkin ya da üst üste telkinleri dinlemek yerine en az iki telkini döngü halinde dinlemekte fayda var.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla