Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) bir süre olmayı düşünmüyorum.. kendimi daha çok dinlemek ve daha çok anlamak istiyorum.. belki bir hafta belki bir ay olmayacağım.
ama her gelişimimi biriktiriyorum hepsini döndüğümde yazacağım..
kendimi çok seviyorum..
buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum..
beni sürekli arayıp da sevdiği kız hakkında sürekli sorular sorup beni birazcık bıktıran abimi çok seviyorum..
üst kat boştu iki genç kız tutmuş onları görmedim bile ama çok seviyorum..(biliyorum alakasız oldu ama seviyorum işte)
her ne kadar negatif bir ailem olsa da onlara da bazen hak vererek onları sevmeye devam ediyorum..
beni sürekli kıskançlıkla suçlayıp ( sevgilisini, güzelliğini(!), arkadaşlarını ve hayatını kıskanmamla suçluyor) fazla sevmeyen kızkardeşimi de çok seviyorum.. ben kendimin ne olduğunu biliyorum ve ona negatif ve suçlayıcı bir insan olduğu için kızmıyorum. onu affediyorum..
beni seven-sevmeyen herkesi çok seviyorum..
gelişmeyi ve mutlu olmayı seviyorum...
vee herkese yokluğumda bereketli ve mutluluk dolu günler diliyorum.. ALLAH'a emanet olun.. ve ben de tabi ki :)) en iyi emanetçi O sonuçta.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |