Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2011, 09:28 PM   #4 (permalink)
fussilet
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2011
Mesajlar: 33
Tesekkür: 16
24 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fussilet is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: çekim yasasının unutturdukları

Konunun Orjinal Adresi (www.hayatimdegisti.com): hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=90283
Dinimizi doğru öğrenememenin bedelini çok ağır ödüyoruz. Dini boşluk bizi sorumsuzca üretilen hayal mahsulü dinlerin ocağına itiyor. Dinler aşağılanıp dini eğitim yok edilince, insanlar büyücülük, astroloji, falcılık gibi modern dinlere yöneliyor. Dünyaya hükmedenlerin sıradan tüketicilere biçtiği rol bu. Ahirzamanın ne üzücü tablosu bu. Dünyamızı kaybediyorsak bari ahıretimizi kurtarsaydık.
Bu kitap sır mır değil, düpedüz bir düzmecedir, Bizim tasavvuf geleneğimizde, dinimizde anlatılan manevi boyutun kökten tersyüz edilmesi ve kötüye kullanılmasıdır. Başarının gerçek sırrını arayanlar, peygamberlerin (as) bize Yaratandan getirdiği bilgileri irdelemelidirler. Eğer evrenin sırrı varsa onu Allahın elçilerinden daha iyi bilen ve bildiren kimse olamaz.
Kişisel gelişim bize çalışkanlığı aşıladığı, Başarının bedeline hazırladığı ölçüde anlamlı ve değerlidir. Ayrıca, manevi ve ahlaki gelişimi gizleyen kişisel gelişim, gelişim değildir. Hele de böyle insana tanrısallık hayali satan, uyuşukluğa, hayalciliğe, tembelliğe, ahlaksızlığa, para tapıcılığına sürükleyen şey gelişim yolculuğu değil, çukur yolculuğudur.
fussilet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla