Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2011, 10:00 AM   #2 (permalink)
RenaC
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: DNA Aktivasyonu ve Bilinçli Şifa Hakkında

Bogaz veya Besinci Çakra kisinin gerçeginin ifade edilmesini yönetir. Uçüncü göz veya Altinci Çakra gerçegin algilanisini yönetir. Uçüncü Göz yapisi tam onun önündedir. Taç veya Yedinci Çakra bedenle daha yüksek çakralari ve Spiritüel Bedeni birlestirir. Alfa Çakrasi basin 8 inç (20 cm) yukarisinda ve Omega Çakrasi omurganin 8 inç asagisinda yerlesiktir ve ikisi arasinda Elektrik, Manyetik ve Yerçekimsel fonksiyonun Metatron’unun Dalgalarini olusturur. Onlar çapa olarak islev görür - Alfa alt bedenleri üst - boyutsal benzerlerine (kopyalarina) baglar ve Omega alt bedenleri enkarnasyonlarinin holografik izgarasina baglar.”

“Düşünce ile DNAyı değiştirebilirsin”

“DNA’yı deşifre etmeye gerek yok. Basit bir şekilde insanın kullandığı lisandaki kelime ve cümleleri kullanabilirsiniz. Yaşayan dokudaki DNA maddesi, eğer gerekli frekanslar kullanılırsa, lisana – ayarlanmış lazer ışını ve hatta radyo dalgalarına her zaman tepki verecektir. Bu ise düşünce ve kelimelerin, cümlelerin, enerji çalışmalarının neden etkili olduğunu ve neden iyileştirici neticeler elde edildiğini açıklamakta”

“Spritüel öğretmenler bedenlerimizin kelime, düşünce, ses ve titreşimlerden etkilendiğini ve tekrar programlanabildiğini asırlardır bilirler ancak bunun bilimsel olarak ta ispat edilmesi yolumuza daha da somut bir ışık tutmakta.”

“DNA bu bilgi parçacıklarını çeker ve bizim bilincimize aktarır. Bu tarz Hiper bağlantı en çok gevşemiş ve dingin bir durumda oluşur. Stres, korku, üzüntü veya Hiper aktif bilinç hali bilginin akışını engeller ve hiper bağlantı oluşumunu engeller.”

“Ne kadar hizli giderseniz, zamani o kadar gerer ve onu yavaslatirsiniz.”

“Sirasi gelmisken sevgili Insan Varligi, bu boyutlararasi sekilerde yapmanizi istedigimiz seyin çekirdegidir. Bedeninizdeki saati yavaslatmanizi istiyoruz. Zamani germek uygundur, çünkü bunu yapmak için yeterince hizli gidiyorsunuz. Belki bu mantigin ters tarafinda oldugu görülen seyi anlamaniza yardim eder. Zaman hiz ile ilgilidir. (hiza baglidir).”

“Boyutlararasi , gercek bir ilimdir. O , tipki iskemle gibidir. Buna gore sizin inanciniz da , „“Boyutlararasi bilgi beni tasir „“ olmalidir.

Kural numara 1 : Bu ilk ve temel bilgidir. Eger bunu asamazsaniz , boyutlararasi hicbirsey sizin icin islemez. Soyle sorabilirsiniz, “ Kryon , ben bunu nasil yapabilirim“ O zaman ben de size sunu sorayim ; “Herhangi bir seye nasil inanirsin? „ Simdiye kadar pek cok kez konustugumuz Dualite soganini soymaya baslayin. Birakin ozunuzun yuksek benligi sizinle , anlayabileceginiz sekilde konussun ve bu sekilde titresmeye baslasin. Sezgi nasil anlatilabilir? Dogdugu andan itibaren kör olan birine mavi renk nasil izah edilir? Ogrenmenin adimlari nelerdir? Bazen isler merdiven basamaklari ya da lineer harekete gerek kalmadan da yuruyebilmelidir . Bazen isler yanlizca oyle olmalarini istediginiz icin , olur.

Bir an icin hareketsiz kalin , ve Tanri oldugunuzu bilin. Butun bunlarin size ait oldugunu anlayin. Cok basittir hepsi de , ama oyle olmasini secerseniz , cok zordur da. Adimlari adlandirmaya calistiginizda , akil , insanlik olgusu ve 4B paradigmasi onunuze engel olarak cikar. Birini nasil sevmek gerektigini anlatan adimlar ne olabilir? Sezgiye erismenin adim adim yolu nedir ? Anliyor musunuz , bazi seyler size 4B icinde verilemez. Bu katman sizin aktive olmasini istemeniz icin izin bekleyen dogal bir biyolojik parcanizdir, sadece rahatlayin ve birakin olsun.

Kural numara 2 : Onu hergun selamla ! Hucrelerinle konus. Onlarin muhtesemligine bak , ve onlarla yuksek sesle konus ki, patronun kim oldugunu anlasinlar. Bu inanci cogaltir, ve yeni tür saglam bir realite ortaya cikartir.

Kural numara 3 : Size nasihatimiz : Yapabildiginizce , gezegeninizdeki acilan kapilari ziyaret edin. ( Bu arada , simdi birinin uzerinde oturuyorsunuz , Diger bazi kapilardan da bahsetmistik size , ki , bunlar geri kalan diger Lemurya tepelerinin en ustlerinde bulunur . Easter Adalari , Hawai , Yeni Zellanda , ve Shasta Dagi. Bunlarin haricinde bir kac tane daha mevcuttur . ) Sonra oradaki enerjiyi hissedin ve kendinizi bununla doldurun . Bu size cok uyacaktir.

Kural numara 4 : Gaia ile partnerlik icine girin. Bu ne demektir? Bunun manasi „“Kristalini hissedin „“ dir. Gidin ve icine yatin . Cimenlere dokunun , ayaklarinizi dereye sokun ve bir parcanizin onun icinde oldugunu bilin. Anne ile birlik olun , ve gordugunuz hersey ile kuantum bir halde butunlestiginizi bilin. Gaia’nin dun soyledigi gibi , ( Pepper Lewis kanali ile ) o bir anne enerji degil , ne de bir kiz veya erkek kardes enerji . O bir evliligin getirdigi muhtesemlik degil. Ama o , bir “en yakin arkadas „ buyuklugu , muhtesemligi ve kutsalligi tasiyor. Ve , asil gercek te budur.

Peki , nerede ise sonuna yaklastik. 7. Katmanin bir ismi daha var. O bir Dragon katmani - , yaratici , yildiz tohumu , Lemuryali , Indigo . O , sizi yeniden orijinal tohum biyolojisi potansiyeline tasiyan uyanma bilinci . 7. katman tipki bir zaman kapsulu gibi uykuda idi.O icinde tibbi sezgiyi tasiyan katmandir.”

“İddialara göre bazı dış etkiler, örneğin dış frekanslardan müzik gibi, DNA molekülünün içine işleyebilir, ve nükleotidlerin aktivasyonuna sebep olabilir. Ve yararlı olduğunda da, aynı etki, ilgili sinir hücrelerine de yayılabilir.”

“Fakat dünyaya gelişte bu tohumlanmanın yanında kötü bir şey oluyor ve geri-evrim başlıyor. Popol Vuh ile veya Adem ve Havva’nın düşüş efsaneleriyle, DNA’nın derece olarak düşmesi ve insanlığın bilinç ve bilgisinin azalmasının sembolik olarak anlatıldığı gibi. En son DNA düşüşü ise Hiroşima ve Nagazaki nükleer bombalamalarıyla oluşuyor. Bu gibi deneyimlerde DNA taşıdığı bazı bilgileri kaybediyor. Evrenin holografik yapısına göre, örneğin nükleer
bombalamalara maruz kalma gibi olaylarda yalnız o olayı doğrudan yaşayanlar değil, evrendeki her birey, türün tamamı acı çekiyor. Tıpkı tek bir bedenin organlarında olduğu gibi, bir tekindeki rahatsızlık bütününü etkiliyor. Ve doğa da aynı yolla etkilenip zarar görüyor. Konuyu bağlamak gerekirse, tüm bu olanlar insan DNA’sının şu an kullanılamayan kısmından kaynaklanıyor ve bu bölümün eksikliği şiddet, savaşlar, kıskançlık gibi olumsuz
tepki ve davranışların uç sınırlara ulaşmasına sebep olarak insan yaşamlarının bunlar içinde feda olmasıyla sonuçlanıyor.”

“Doğa ve Mutlak Zeka kendi dengesini kurdu. Ve bu dengelenişler, serbest iradeyi işin içine katmazsak, DNA istekleri düzeyinde sürekli devam ediyor ve genlerle bir sonraki kuşağa aktarılıyor.
Ta ki bu döngünün içindeki bireylerden biri yaşanılan mücadele ortamlarında affetmeyi seçerek ve kendine hakim olarak karşıdakini öldürmekten kendini alıkoyana dek. Ve böylece o sabit zaman noktasında Karma çözümleniyor ve söz konusu bireylerin DNA’sına bu
değişim kaydediliyor. Çok kullandığımız “Tarih tekkerrürden ibarettir” sözü de bunu anlatıyor olsa gerek.”

“Tonlar /DNA

Ses sözcüğü çok eskidir. Ses iyileşmiş veya bütün anlamına gelir. Nazik sesler bizi gevşetir : sert sesler bizi rahatsız eder. Sesler titreşimlerdir ve frekansları vardır. Bazı sesler işitilebilir, bazıları işitilmez. Mikroplardan galaktik araştırmalara dek iletişimin herhangi olası şeklini yaratmak için sesi manipüle edebilirsiniz.


Çoğumuz seçtiğimiz müzikten zevk alırız. Müzik bizi mutlu edebilir, dans ettirebilir ve hatta duygusal bir hale sokabilir. Müzik mesajlar taşıyan bir seri tonlardır veya rezonansa giren frekanslardır.


DNA tonlar ile iletişim kurar. Ayrıca insan zihninin niyeti, her bir DNA ipliği ile tonlar vasıtası ile iletişim kurar. Sonra, DNA ipliklerinin amacı, tonlar vasıtası ile tüm diğer DNA iplikleri ile anında iletişim kurmaktır. Bu kromozomları, sonra hücreleri değiştirir. DNA şifacıya kendi niyetini/amacını anlatmak için tonları kullanır.


Hücreler birbirleri ile iletişim kurar. DNA Aktivasyonları bedende hücresel iletişimi güçlendirir ve eğer bir başkası tarafından aktive edilirse veya iyileştirilirse, sizle şifacınız arasındaki iletişimi güçlendirir. Bu, DNA değişimi ile ilgilenirken önemli bir faktördür. Siz aktive olduğunuzda, bir başkası ile fiziksel temas onlarda hücresel yeniden yapılanmayı başlatabilir. Bu, DNA Aktivasyonu aldıktan sonra müşterileri üzerinde çalışan ve şaşırtıcı sonuçlar alan birçok Reiki Üstadı ve masaj terapistleri tarafından gösterilmiştir. Bu işlemin küresel bir seviyede gerçekleştiğini imgeleyin.



Dünya 7.85 hertz’de ses üretir. Buna Dünyanın Schumann rezonansı adı verilir. Bu orada ; onu işitebiliyor musunuz ? DNA nızın içinde, ses yayınır ve alınır. Kültürlerin benzer seslere, ritimlere ve davul çalmaya nasıl yanıt verdiği şaşırtıcıdır. DNA nın nasıl iletişim kurduğu şaşırtıcıdır.”
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla