Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-09-2011, 08:12 PM   #32 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında)

Dün Katre-i Matem'i bitirdim. İskender Pala'nın kitaba hangi noktalarda katkıda bulunarak zenginleştirdiğini tamamen bilemesem de aldığı ünvanı sonuna kadar hakettiği açık. Kitabın anlatılış tarzı, bir olay olduğu anda başka bir bölüme geçerek öyküyü daha sürükleyici hale getirme tekniği mükemmel bir şekilde kullanılmış. Kim yazdıysa iyi yazmış ve İskender Pala'nın elinde harika işlenmiş. Sıra dışı bir olay ve gerçek bir roman. Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk'a başladım bugün de. Esrarengiz şeyleri okumayı seviyorum.

Bu arada geçenlerde Açlık Oyunları serisini de aldım. Bir de Klon diye bir kitap aldım. Yazarı Kevin Guilfoile. Oldukça ilginç bir kitaba benziyor. Belki okuyanlar vardır aramızda. Malum bizim sitenin üyelerinin kitap okuma istatiği Türkiye standartlarının üzerinde. Kitapçı da çok beğenmiş ve patlamasını beklediğini söyledi bana.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla