Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2011, 07:11 AM   #115 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Sanırım çekirdek inanç telkinlerini dinlememin 28-ci günündeyim. (3 günlük araları saymıyorum tabii). Çekirdek inanç telkinlerini ağırlıklı olarak uyurken dinliyorum. Özellikle 3 günlük aralarda akrabalarımı, arkadaşlarımı, eski arkadaşlarımı rüyalarımda görmeye başladım. Sanırım telkinler bilinçaltında bir iç hesaplaşmayı tetikledi. Şimdi somut etkilerini söyleyeceğim.

1-En büyük sorunum erteleme alışkanlığımdı: Çekirdek inanç telkinlerini dinlemeden önce erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 10-du. Telkinlerin 2-ci haftasından sonra bu problemim neredeyse kayboldu. Önceleri 2-3 haftada yaptığım işleri 2-3 günde bitirmeyi başardım. İşlerim gözümde dağ gibi büyümüyor artık. Önceleri neden bu kadar zor işler beni buluyor diye düşünürken şimdi zorlukların üstesinden en iyi şekilde nasıl gele bilirim diye düşünüyorum. Sonuç olarak erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 3-e indi diye bilirim.

2-En büyük fobim telefonla konuşma fobimdi:Yine 10 üzerinden değerlendirecek olursak esaslı bir 10-du. Daha kötüsü bu fobimi yenmek bana çok zor geliyordu. Çekirdek inanç telkinlerini dinledikten sonra telefonla çok daha rahat konuşa biliyorum. Aslında önceleri işlerimi ertelememdeki sebeplerden biri de telefonla konuşma fobimdi. Şimdi telefonla konuşma fobim 10 üzerinden 2.

Devamı var. Zamanım olunca belirteceğim.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla