Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2011, 04:04 PM   #19 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında)

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sil baştan da güzel bir kitaptır.. mevlana ve şems hakkında yazılan elif şafak /aşk var.. adam fawer/ olasılıksız... aklından bir sayı tut.. şimdilik hatırlayabildiklerim bu kadar:)) bir de ntv yayınlarındaki kitaplar var ama daha çok bilgi içerikli ama hoş:)
Olasılıksız kardeşimde vardı. Geçen gün aldım ondan. Elimdeki kitapları bitirince başlicam. Aklından Bir Sayı Tut ve Sil Baştan'ı de merak ediyorum. Teşekkürler.

Sevgiler.


Alıntı:
frozenrose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet ümit in İSTANBUL HATIRASI tavsiye ederim..sonu ters köşe biter aaaa die kalırsın..ayrıca ben Elif şafak,Ayşe kulin, Zülfü Livanelli de okurum..yabancı yazarlardan çok Türk yazarları da denemeni tavsiye ederim.
Ahmet Ümit'in hiçbir kitabını okumadım ben. Önyargılıydım malesef. Şimdi en merak ettiğim yazarlardan biri. Özellikle Beyoğlu Rapsodisi çok güzelmiş. Alacağım o kadar çok kitap var ki. Toplu almak için liste hazırlıyorum. İstanbul Hatırası'nı kardeşim de önermişti geçenlerde. Onu da ekliyim listeme. Teşekkürler.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla