Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2011, 05:34 AM   #2 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: içinizde sıkıntı oluyormu

her insanın içine bazen sıkıntı gelir ama çok sık oluyorsa ve kendini bu kadar kötü hissediyorsan bir sorun mu var? yani canını sıkan üzüldüğün sinirlendiğin herhangi birşey mi var? ya da görmezden geldiğin bir durum? eğer böyle birşey varsa kendini biraz serbest bırakmanı öneririm, yani içine sıkıntı geldiğinde kurtulmak için herhangi bir teknik uygulama. sadece bekle bir süre sonra geçtiğini sen de farketmişsindir.. kurtulmaya çalışmadığın zamanlarda sıkıntın üzerinde kontrol kurmaya başlarsın..

eğer sebepsiz yere geliyorsa da yine bilinçaltında kalan birşeyler vardır, belki kendini ya da başkasını başkalarını affedemediğin ya da suçluluk duyduğun olaylar.... kendinde bu tarz şeylerin olup olmadığına bir bak.. eğer böyle birşey varsa nil gün ün geçmişin gölgeleri adlı kitabını ve debbie fortun ışığı arayanların karanlık yani kitaplarını öneririm..

telkinlerden de kaynaklanabilir. suçluluk duygularını dinlediğin zaman genelde böyle bir yan etkisi oluyor. yüzleşmek kolay değil çünkü;) fakat bu geçici bir durum bir süre sonra normale döner..

son olarak.. kafanı biraz dağıttığında da geçebilir sıkıntın diye düşünüyorum, sevdiğin şeylerle uğraşırsan enerjin yükselir ve sıkıntın kalmaz.. ya da imkanın varsa başka insanlara yardım et.. nedense yardım ettiğimiz insanların bize pozitif enerjilerinin geçtiğine inanırım, canın sıkkın olsa bile yüzünü güldürebiliyorlar.. sevgilerle:)
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla