Cevap: Allah'a yazdım.. bu inanç sorunu mudur?.. Merhaba, Allahtan istemek çok doğru bir yaklaşım.
Yahya b. Ubeydullah şöyle dedi: "Birinizin ayakkabı bağı koparsa ondan da Allah'a sığınsın "Allah için ona döneceğiz desin" çünkü bu da musibetlerdendir. Ve Allah Tealadan herşeyi dileyin hatta ayakkabı bağını bile Allah'tan isteyin. Çünkü eğer Allah kolaylaştırmasaydı o da olmazdı."
Ama isyan boyutuna girmemek şartıylı. Eğer isyan etmişsek tevbe etmek gerek.
Sıkıntıdan kurtulmanın yolu "neden ben böyleyim?" yerine "bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım?" söylemektir. Eğer kurtulmak için "neden ben böyleyim?" deniyorsa tamam, ama öğrenilmiş çaresizlik sendromuyla deniliyorsa onun insana hiç bir faydası olmaz.
Olumsuz anlamda "Neden ben böyleyim?" dediğimiz zaman beynimiz suçlu arar. Etrafımızdakı her kesi ve her şeyi, ailemizi, arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi, olayları, insanları, eşyaları, havayı, suyu suçlamaya başlarız. Eğer suçlamaya birini bulursak o zaman da "ben ne yapa bilirim ki? tüm günah havada, suda, felancada" deriz. İşte o zaman işimiz biter.
Ama burda kastım kendimizi suçlamalıyız değildir. Kendimiz de dahil birilerini ve ya bir şeyleri suçlamaya son verip çozüm aramaktır.
Benim önereceğim çözüm, Abdullah beyle irtibata geç ve çekirdek inanç çalışması yaptır. Aynı zamanda forumdakı arkadaşların paylaştıkları yöntemleri öğren ve kullan.
Teşekkürler. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |