Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2008, 09:06 PM   #22 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 14/09/08 ankaraya 3 aylık kontrolüme gidiyorum

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Aman efendim kimler gelmiş kimler gelmiş.hoşgeldin evine pisicim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Yediğin içtiğin yanına kalsın neler yaptın bensizken Ankara'da. Hangi kedilerle tanıştın yahu,doktoru tırmıkladın mı bakim

evet bensiz siz bu site çekilmiyor değilmi yedim gezdim tozdum ama sftasonu arkaşalarım gelip aldılar çok keyifli saatler geçirdik güldük dertleştik saolsunlar onlarda yalnız bırakmadı beni

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
amanda aman şımarırmış.. amanda aman şımarmak pek yakışırmış..

biricik kedimiz gelmiş.. forumumuz şenlenmiş..

hoşgeldin tatlım..

sen yokken buraların keyfini çıkardım.. eh sezarın hakkını sezara vermek gerek.. tırmalama yetkini aynen iade ediyorum..

kıskançlığını asiliğini hırçınlığını hürriyetinide vereyim bari..

canım benim hoşgeldin .. çok güzel haberlerle yüreğimizi mutlu ettin..

biliyorduk gerçi kansere pabuç bırakacak göz var mı bizde ama doktorlara teyit ettirmekte ayrı bir keyif..

çok şükür akşamıma bu sevinçli haberinle başladım..

hep yanımızda yakınımızda ol kuzum.. ay pardon pisim

sevgiler..
işte ak koyun kara koyun belli oldu ilk dakikadan yahu 44
evet şımarırım ben arsızım ben yaww şaşkın ye herşey mübah deilmi şamancık
ay sen ben yokken sefanı sürseydin bari ben geldim hasetinden çatlarsın sen şimdi 44

şaka bir yana herşey şimdilik güzel gidiyor şamancım bende o kansere yenilecek göz yok hemö ben 9 canlıyım yaw