06-08-2011, 08:16 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 44
55 Mesajinıza toplam 157 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hırsla Değil, Hayırlısını İstemek... Alıntı: nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı
bu site sayesinde birçok konu hakkında bilgi edindim.ufkum genişledi diyebilirim.the secret, sır, kuantum, olumlama, telkin,meditasyon vb. hepsinin bir gerçeklik payı var.ve içlerinden birkaç tanesini uyguluyorum.ama olumlama yoluyla istememiz hırsa dönüşmemeli.hani vardır ya;peşinden koştukça kaçar diye.ku kesinlikle doğru.çünkü hırs haline getiriyoruz.kendimden örnek veriyim; yaklaşık 1 yıldır birisini görmeyi istiyorum.kardeşi öğrencim annesi velim.ve çok yakın yerlerde ikamet ediyoruz.ben ısrarla bu kişiyi merak edip,görmek istedikçe göremedim.hadi kışın çalışıyoruz.yaz tatilinde de olmadı.günümün büyük bir bölümünü birlikte geçirdiğim arkadaşım bir çok kez görmüşken ben hiç karşılaşamadım. bir ara olumlama dahi hazırladım.ama düşündüm,karar verdim.HER ŞEYİN HAYIRLISINI İSTİYCEZ...ve bazı şeyleri hırs yapmak yerine oluruna bırakıcaz.diycez ki:Allahım.Hakkımda hayırlısı neyse onu nasip et..AMİN... | cok guzel demissiniz ama ben bazen hirsimi istememe lagmen kontrol edemiyorum |
| |