Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2011, 08:39 PM   #8 (permalink)
house
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

teşekkür ederim neclaaaa :))) sende o kadar içten yazmışsınki bana Allah sanada güzellikler nasip etsin. Ve artık günlüğümü ihmal etmeyeceğim demiştim doğum günüm itibariyle artık yeni kararlar aldım yeni karar dediğimde bazı tembelliklerime son verdim artık telkinler bir düzene bindi sürekli dinliyorum esneme hareketlerimi düzenli yapıyorum ve her gece yatmadan eft yapıyorum o gün neye üzüldüysem ya da eskiden kalma neye hala takıksam, ve en önemlisi hani çekim yasasında vardır ya şimdiden olmuş gibi kabul edin herşeyi diye ben öyle yaptığımı sanarmışım meğer! ve gerçekten öyle yapıncada her istek oluyormuş meğer! bazı şeyler bende geç dank ediyor fikir anlıyor özümsüyorum ama iş aksiyona gelince afallıyorum artık bu huylarımdan da kurtuluyorum olmuş gibi davranmaya gelincede hakkaten en ufak bir şüphe duymamak, nasıl olacak napsam diye düşünmemek müthiş bir duyguymuş ohh be rahatladım vallahi :))) hatta bazen o kadar emin oluyorum isteklerime sahip olduğum için eskiden her an her dakka hayıflanırken artık unutur bile oldum olmadan gerçekliğini yaşıyorum yani ve o yönde bir bir güzel gelişmelere oluyor pat diye birileri beni buluyor ben yardımcı olcak birilerine denk geliyorum yani kısaca özet ve mana şu; sen sahip olmak istediklerini yaşarsan (daha olmadan bile) hayat bir anda kendini senin bu yeni seçimine göre değiştiriyor :))))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla